Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macro Zobacz posta
    Nie wiem czy nie lepiej byłoby albo zostawić wszystkie drzewa nieprzycięte, albo tak kadrować, żeby uciąć jeszcze to po lewej. Ale to twoja wizja.
    Czasami nie można mieć wszystkiego a kadr jest wynikiem swoistego kompromisu - albo robię teraz albo w ogóle nie mam zdjęcia.

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Nie bardzo. Nie zapanowałeś nad liniami w kadrze.
    Na 12 mm nie da się zapanować nad liniami. Część drzew była dodatkowo sponiewierana od wiatru co potęguje wrażenie chaosu no ale jak pisałem powyżej - kompromis...

Cytat Zamieszczone przez piotr w Zobacz posta
    Pierwszy raz widzę drzewa w IR w akceptowalnej dla mnie kolorystyce (no chyba, że to nie jest IR).
    To jest IR.

Domyślnie

człowiek coś ciekawego co zmusza do myslenia a to komenty: coś o liniach, IR, panowanie kadrem... ludzie. Nemeth - jak zwykle z pomysłem.

Domyślnie

Może i z pomysłem, ale w tym przypadku kadr sprawia wrażenie bardzo przypadkowego.
    Wyjątkowo jestem na nie
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Na 12 mm nie da się zapanować nad liniami. Część drzew była dodatkowo sponiewierana od wiatru co potęguje wrażenie chaosu no ale jak pisałem powyżej - kompromis...
    Wiem że jest ciężko. Przeżywam takie same (albo i gorsze) problemy z moja sigmą 10-20 i wiem że się ale łatwo faktycznie nie jest.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów