Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Jakim cudem 4 jak są dwa?

Swoją drogą filmy ekstra. Leiką w MoWP pt.1 robi Jeff Ascough, teraz używa canona Tak czy siak reporterka ślubna i wojenna to dwa przeciwne końce tego samego kijka i niekoniecznie rozwiązania z frontu sprawdzą się na ślubie/weselu

Jeff Ascough rulez
    mam 4 filmy o 4 fotografach, wieczorkiem ich wymienię. Dwóch robi w nikonkach.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    mam 4 filmy o 4 fotografach, wieczorkiem ich wymienię. Dwóch robi w nikonkach.
    Aaaa... to chyba czaję. Masz pewnie pierwszą część pochlastaną na fotografów Było ich pięciu w sumie:
    http://www.mastersofweddingphotograp...p/profiles.htm
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

dobrze ze sie to pokazalo bo gdy od ponad 2 lat klepie na tym forum ze onanizm sprzetowy to przejaw zdebilenia fotografow i odejscia od istoty fotografii i ze sprzet nie ma znaczenia to slysze ze stary pierdziel gada glupoty. moze skoncza sie bzdety w stylu chcesz jechac z d50 na wojne czy pistynie - to sprzet nie do tego. albo coolpix w publikacji jest nie do przyjecia.

onanisci wklejcie se adres tego linka na stale i zerkajcie do neigo zawsze gdy napiszecie kolejna bzdure.

pozdro i dzieki za linka
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Aaaa... to chyba czaję. Masz pewnie pierwszą część pochlastaną na fotografów Było ich pięciu w sumie:
    http://www.mastersofweddingphotograp...p/profiles.htm

Yervant - tego nie mam niestety...
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    dobrze ze sie to pokazalo bo gdy od ponad 2 lat klepie na tym forum ze onanizm sprzetowy to przejaw zdebilenia fotografow i odejscia od istoty fotografii i ze sprzet nie ma znaczenia to slysze ze stary pierdziel gada glupoty.
    Następnym razem kiedy będziesz tak mówił, możesz liczyć na moje pełne wsparcie! Od kilku lat z uporem próbuję wytłumaczyć znanym mi onanistom sprzętowym, że puszką z dziurką da się zrobić lepsze zdjęcie niż najwyższymi modelami zabawek cyfrowych. Niestety, wszechogarniająca masturbacja technologiczna dominuje...
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

(...)

Jeff Ascough rulez
    Piękne zdjęcia. Tylko ciekawi mnie ile par w Polsce gotowych byłoby wydać - jak sądzę - niemałe pieniądze na fotografie, które "nie są całe ostre"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Piękne zdjęcia. Tylko ciekawi mnie ile par w Polsce gotowych byłoby wydać - jak sądzę - niemałe pieniądze na fotografie, które "nie są całe ostre"
    Własnie, a jak wygląda topowa polska fotografia ślubna? Ma ktoś linki jakieś? Nie chodzi i o czarodziejów techniki co robią idealnie technicznie foty za 4k zł, tylko ludzi o dużej renomie artystycznej. Są wogóle tacy?
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Yervant - tego nie mam niestety...
    Zakręcony kolo
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Zakręcony kolo
    już mam rzeczywiście mocno zakręcony
    John Coltrane

Domyślnie

Adrian gdzie wyczytałeś że Jeff Ascough obecnie używa Canona (i chyba nie chodzi o cyfre?), przecież Canon nie ma dalmierza tylko lustro, a to zupełnie inna szkoła jazdy zwlaszcza kiedy chodzi o klasyczny reportaż na materiale analogowym (film plus odbitki na barycie).Jeff Ascough nawiązuje do tradycji (Henri Cartier Bresson, Elliot Erwitt, Garry Winogrand, Sebastian Salgado), zresztą widać to na jego zdjęciach.Klijenci dostaja od Jeffa prawdziwy reportaż ślubny na barycie z charakterystycznym subtelnym ziarnem.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów