Szukaj
Podoba mi sie bardzo 4serfer (tak to sie chyba mowi :P) tak jakby sie patrzyl na Ciebie. To mi sie wlasnie podoba, ze widac jego twarza, chcialabym jeszcze zobaczyc 1 w kolorze
![]()
Pierwszorzędna jedynka! Widać dynamikę na twoich zdjęciach! Podobają się!
on Ci chyba przepływał tą deską po przedniej soczewce obiektywu co? Dziki temu zdjecia są żywe, dynamiczne. Gratuluję.
PS. W kolorze lepiej.
no toś trafił kolego.... uwielbiam ws.
Zdjęcia super
D80 | N 18-70 | N 50 1.8 | SB-800 | MB-D80 | MC-DC1 | Slik PRO 330DX | SD Extreme III 4 + 2 GB | Kata DR-467 | Crumpler That
Emet - czym kreciles ostatnie zdjecie - co to za obrobka - naucz mnie - chce tez wiedziec czym jak gdzie z kim dlaczego :d mozesz na priva mi napisac zeby nie spamowac.
Akuret tu bardziej podchodzą mi kolorowe. Dynamiczne super!
Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem
Fajne, jedynka wydaje mi sie najciekawsza - najbardziej proporcjonalny kadr, b&w tez dobrze zdjeciu robi bo kolor wody jest imho malo atrakcyjny.
tak jak zauważył już enzo- zaszło słońce i kolory wygasły dlatego tylko b&w jest akceptowalne.
I w tym tkwi cała trudność. Ciężko mi przekonać Ibasza, że 2 metry ode mnie to już za daleko
A co powiecie na wersję ze słońce- mocno sztuczna??
Vooda-> priv.
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
plis - daj 1. w color !
Skontaktuj się z nami