Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Opłaca się?

Domyślnie Opłaca się?

Mam możliwośc kupienia sprowadzanego z USA notebooka.

1. HP PAVILION MODEL DV6700
    INTEL DUO 2 CORE 1.67 GB
    HDD 250 GB
    3 GB RAM DDR 2
    GEFORCE 8400
    KAMERA WEB
    15,4
    PLECAK DELL O WARTOSCI 350 ZL

WINDOWS XP vista
    CENA: 2500 ZL

Opłaca się brać tego lapka, ogólnie czy HP jest wart kupna? Laptop będzie mi potrzebny, żeby szybko zgrać 4-5 zdjęc i wysłać na serwer.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez projacek Zobacz posta
    ogólnie czy HP jest wart kupna?
    Ten model to straszna tandeta. Wykonanie badziewne, ekran poniżej wszelkiej krytyki, kultura pracy pod psem, stylistyka odpustowa. Część rewizji nie ma sterowników do innych systemów niż Vista.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Ten model to straszna tandeta. Wykonanie badziewne, ekran poniżej wszelkiej krytyki, kultura pracy pod psem, stylistyka odpustowa. Część rewizji nie ma sterowników do innych systemów niż Vista.
    To aż tak tragicznie, ja z HP mam dobre wspomnienia, przez dłuższy czas miałem do dyspozycji troszkę starszego HP, inny model, ale sprawował się dobrze.

Domyślnie

Laptop będzie mi potrzebny, żeby szybko zgrać 4-5 zdjęc i wysłać na serwer
    aż 2500zł tylko aby zgrywać zdjęcia??

http://www.allegro.pl/search.php?str...&category=4174
    lub
    http://www.allegro.pl/item406332618_...cd_9_wawa.html
    D7200 | D50 | S 17-50 | N 18-70 DX | N 50 | S 70-200 |SB 600 |

Domyślnie

To aż tak tragicznie, ja z HP mam dobre wspomnienia, przez dłuższy czas miałem do dyspozycji troszkę starszego HP, inny model, ale sprawował się dobrze.
    Starszy, ale czy dokładnie ten? To chyba najgorsze wydanie HP jakie widziałem. Nie umywa się do serii nx.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.

Domyślnie

http://allegro.pl/item405079960_lapt...vd_wl_vhb.html
    A coś takiego, miałem doczynienie z tym laptopem i bardzo mi się podobał. Problem jest tylko taki, że używałem go tylko do celów biurowych, Word, Excell i przeglądanie internetu. Ciekaw jestem jakby było z Photoshopem w tym lapku, może ktoś używał go do tych celów?

Domyślnie

http://allegro.pl/item405079960_lapt...vd_wl_vhb.html
    A coś takiego, miałem doczynienie z tym laptopem i bardzo mi się podobał. Problem jest tylko taki, że używałem go tylko do celów biurowych, Word, Excell i przeglądanie internetu. Ciekaw jestem jakby było z Photoshopem w tym lapku, może ktoś używał go do tych celów?
    Matryca laptopa nie nadaje się do żadnej obróbki zdjęć, natomiast po podpięciu zewnętrznego dobrego monitora, każdy komputer się do tego nadaje.

Powtarzam to zdanie jak mantrę, bo jak widać, jest taka potrzeba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta

Fakt. Trzeba to ludziom łopatą... Laptop nie nadaje się do zdjęć. Nawet proste fotki można sobie popsuć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Matryca laptopa nie nadaje się do żadnej obróbki zdjęć, natomiast po podpięciu zewnętrznego dobrego monitora, każdy komputer się do tego nadaje.

To jaka matryca będzie najlepsza?

Domyślnie

To jaka matryca będzie najlepsza?
    A zamierza Pan budować laptopa sam?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów