Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Gosia&Andrzej...

Może i przydługi ten set , ale ciężko mi było się zdecydować na ostrzejszą selekcję, a ufny w Wasze opinie wolę pokazać więcej aby więcej wniosków wyciągnąć na przyszłość No to jedziemy ..
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Jak dla mnie 10 jest nr 1
    Całość - zbyt duża mieszanka "różności".
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Dla mnie takie sobie.
    Całkiem inne kolory na 1 i 2, a w dodatku młoda na 2 jakaś taka "niewyraźna"
    4 mi się nie wyświetla
    5,6 - dziwna ta poza młodej, nienaturalna.
    7 - ogólnie może być tylko trzeba było zostawić mniej góry a więcej dołu
    8 podoba mi się najbardziej ale byłoby lepiej gdyby świadkowie się dopasowali do znudzonych młodych, szczególnie "świadkowa" nie wie co ma robić

Ogólnie pomysły masz fajne ale wykonanie mogłoby być lepsze
    Takie jest moje subiektywne zdanie.

Domyślnie

Dla mnie 6 i 10...
    Ale ogólnie nie jest źle. Trochę denerwuje mnie ta mieszanina wersji kolorystycznych
    Starałbym się utrzmyać wszystkie zdjęcia w jednej wersji kolorystycznej (w jednej tonacji)...
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Muniek78 Zobacz posta
    młoda na 2 jakaś taka "niewyraźna"
    Jak dla mnie również 6 i 10, 9 też mi się podoba.
    TATA na ASAPie używa: N D600 | S 20 1.8 | N 50 1.2 AIS | T 28-75 2.8 | Zoom H6N
    STYLy.pl
    ---

pebees
    Gość

Domyślnie

Moje drobne uwagi:

1. zdjęcie nr 3 - pan wyszedł karykaturalnie, jak karzełek
    2. zdjęcie nr 6 - czerwona sukienka z tyłu mi przeszkadza
    3. zdjęcie nr 7 - szkoda dołu sukienki

Na temat zróżnicowania już pisali poprzednicy

Domyślnie

ciekawe czy w 10 sie wam bardziej obrobka podoba, dla mnie kadr nic nie wnosi, tak zreszta jak i w pozostalych.
    czy faktycznie sa ludzie wychodzacy zle na kazdym zdjeciu (poza mna oczywiscie ).
    jesli tak to chyba na nich trafiles.
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Siupes Zobacz posta
    ciekawe czy w 10 sie wam bardziej obrobka podoba, dla mnie kadr nic nie wnosi, tak zreszta jak i w pozostalych.
    iii tam... kolega chyba wymaga od zdjecia slubnego zbyt wiele, to przeciez zdjecie z kategorii tych emocjonalnych, niosacych za soba zapach tamtego dnia, a czy wnosi czy nie wnosi.. to ja sie zapytam..co ma wnosic ?
    Kolega ma tu watek "pare fotek", patrze i pytam.. co te kadry wnosza ? jezeli robi sie dla mlodych zdjecie jak wychodza z kosciola, jak skladaja sobie przysiege, jak bawia sie na torach , jak tancza itd. to jakie kadry sa takimi , ktore cos wnosza ?

Cytat Zamieszczone przez Siupes Zobacz posta
    czy faktycznie sa ludzie wychodzacy zle na kazdym zdjeciu (poza mna oczywiscie ).
    jesli tak to chyba na nich trafiles.
    kolega zdaje sobie sprawe co moga czuc mlodzi czytajac taki tekst ? cale szczescie na prawie setke osob kolegi opinia jest odosobniona wiec jakos to przezyja..
    Ale no dzieki za opinie, kazda jest istotna. Pozdrowka.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

generalnie moja wina, zapomnialem ze o guscie sie nie rozmawia
    Andrzej

Domyślnie

luzik

Uprawnienia umieszczania postów