Zdjęcia z tego wątku są zdecydowanie lepsze. Pierwsza fotka mocarna poprostu.
Szukaj
Zdjęcia z tego wątku są zdecydowanie lepsze. Pierwsza fotka mocarna poprostu.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Ciesze sie, ze jest progresDzieki za komentarz!
p.s. Wiedzialem, ze dupka Wam sie spodoba![]()
Dwojeczka rewelacyjna
A i owszem pan Paul Andreu ma dosc ciekawe pomysly na architekture
I jakos sobie Chiny upodobal do szalenczych wizji
Widziales Oriental Art Center w Szanghaju?
albo
Technology and Science Enterprising Center w Chengdu?
Jak tak to chetnie obejrze fotki
Pozdrawiam,
Agata
EDIT:
Zapomnialabym o Miedzynarodowym Lotnisku Shanghai Pudong (nowy terminal)![]()
D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8
Shanghai Pudong [lotnisko, bo to tez dzielnica] widuje nadzwyczaj czesto bo latam z/do Polszy wlasnie stad
Chyba, ze kroi sie cos nowego
![]()
Reszte niestety widzialem tylko na zdjeciach... bylem w Chengdu ale wtedy nie wiedzialem, ze cos takiego tam stoia w Shanghaju zawsze jestem na tyle krotko, ze zalatwiam swoje sprawy i lece dalej
ale moze uda sie cos zrobic w poniedzialek [bo we wtorek po 11 wsiadam do samolotu i sobie siedze w nim z 10h zanim dolece do Moskwy
].
Jak cos zdobede to Ci podrzuce, ale nic nie obiecuje bo teraz dla mnie szalony czas i musze pilnowac roznych spraw... zawsze sama mozesz tu wpasc i pofocic![]()
to ostatnie zdecydowanie bardziej mi się podoba...na 1 brakuje powietrza
aaa...2 chyba leci w prawo![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Piekny architektonicznie obiekt. Dobrze, ze ktos ma pieniadze na realizacje takich projektow.
Świetne ujęcie z "wejściem". Genialna architektura.
pozdrawiam Sebastian
ALF, na 1 brakuje powietrze ze wzgledu na betonowy brzeg - wiecej powietrza = brzeg w kadrzea 2 prosta, przynajmniej byla ostatnio
Artur, Tr0n, dzieki!
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Jeszcze przez chwile tak, ale pracuja nad tym![]()
Skontaktuj się z nami