Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: ON

Domyślnie ON

http://img128.imageshack.us/my.php?i...sc0041nfo7.png CZEKAM NA PORADY I KRYTYKE... Z gory dzieki

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

wiem, że to kolegę nie pocieszy... ale skoro mam być szczery to muszę powiedzieć wprost - gniot może na digartach i tego typu portalach ta fotka będzie miała jakaś rację bytu ta galeria jak na razie trzyma nieco wyższy technicznie poziom

Domyślnie

Alex moja rada zapisz się do grupy Freelancer, śmigaj na plenerki, ucz się. Podstawa to wstawianie fot na forum - powodzenia.

Domyślnie

kolezanke :P - PIERWSZE,ale nie ostatnie... Dluga droga przede mna ;P

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Podstawa to wstawianie fot na forum - powodzenia.
    tak kolega dobrze prawi, wstawiaj foty, czytaj co ludzie piszą i staraj się oglądać jak najwięcej fotografii

Domyślnie

gdyby nie pobyt poza granicami naszego pieknego kraju ...napewno cos zrobie w tym kierunku. Dzieki ;*

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    tak kolega dobrze prawi, wstawiaj foty, czytaj co ludzie piszą i staraj się oglądać jak najwięcej fotografii
    dokładnie, a potem kup se Hoye

Żartowałem Koledzy dobrze radzą, pomyśl - nie szkoda aparatu na tego typu fotki? Powodzenia życzę!!! Grunt to zabawa i sporo oglądania.
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Wertuje,czytam...... i juz sie wiecej nie osmieszam........ W koncu cos mi wyjdzie ;P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alex666 Zobacz posta
    Wertuje,czytam...... i juz sie wiecej nie osmieszam........ W koncu cos mi wyjdzie ;P

Walcz, walcz

ps. pamiętaj jak masz problemy z wstawianiem fot(choć to prosty zabieg) masz opcję - podgląd. Jest Ok zatwierdzasz, nie jest walczysz dalej aż się uda wstawić prawidłowo zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Alex moja rada zapisz się do grupy Freelancer, śmigaj na plenerki, ucz się. Podstawa to wstawianie fot na forum - powodzenia.
    bede probowac.....a co do grupy...
    - bo cos wertuje,ale same fotki przegladam...;D ... zapisac,jak zapisac...ale moze zdradzisz iwecej szczegolow?Gdzie?CO?I jak?plisss......

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów