Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Patrycja Markowska

Witam, pare fotek z dnia czekolady w Tychach , Koncert p.Patrycji Markowskiej.

Pozdrawiam

1.
    2.
    3.
    4.
    >>
    D200 | AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED | AF-S NIKKOR 70-300 1:4.5-5.6G VR | SB-600 | PLAYSTATION 3

Domyślnie

Nie wiem kto dał 5 gwiazdek!?

3 daje radę

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Nie wiem kto dał 5 gwiazdek!?
    Podejrzewasz kogoś?

OT: Dyziek, nie odpisałeś na moje pytanie w swoim poście!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Podejrzewasz kogoś?

Po sześciu Tyskich mój kolega nie zdołał przełączyć między profilami na forum
    >>
    D200 | AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED | AF-S NIKKOR 70-300 1:4.5-5.6G VR | SB-600 | PLAYSTATION 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Podejrzewasz kogoś?

Nie podejrzewam Odpisałem na PW

Cytat Zamieszczone przez kosmoski Zobacz posta
    Po sześciu Tyskich mój kolega nie zdołał przełączyć między profilami na forum
    hehehe....

Wracając do fotek 3 naprawdę mi się podoba!Tylko kadrowałbym bez tego statywu do mikrofonu.

Domyślnie

Tylko kadrowałbym bez tego statywu do mikrofonu.
    Nie lubię tekstów w stylu "czego to ja bym nie zrobił na Twoim miejscu". Może nie miał innej możliwości, a zdjęcie autoriwi się podoba takie jakie jest. Zawodowcy hehe...
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Domyślnie

3ka fajna, ekspresywna, a bw dodaje mu pazurka;]
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucky_Luck Zobacz posta
    Nie lubię tekstów w stylu "czego to ja bym nie zrobił na Twoim miejscu". Może nie miał innej możliwości, a zdjęcie autoriwi się podoba takie jakie jest. Zawodowcy hehe...
    Zawodowcem to chyba Ty jesteś? Ja nie, napisałem tylko że bym kadrował inaczej.
    Jeśli tego nie rozumiesz to już Twój problem.

Domyślnie

Spokojnie, spokojnie. Było mało miejsca na odpowiednie skadrowanie. Ani nie pomagali w tym ochroniarze ani barierki przy publice, które były masakrycznie blisko sceny
    >>

Domyślnie

Zawodowcem to chyba Ty jesteś? Ja nie, napisałem tylko że bym kadrował inaczej.
    Jeśli tego nie rozumiesz to już Twój problem.
    Tylko co mnie to obchodzi co Ty byś zrobił? Napisz mu że źle że w kadrze stoi statyw po prostu. Problemy na razie widzisz Ty.
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów