Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Poison

Domyślnie

Kompletnie nie rozumiem tej jednej wystawionej jednej gwiazdki. Chyba, że to za "przypadkowość" ujęcia, ale nawet w takim wypadku należałoby się wypowiedzieć.
    Zdjęcie jest naprawdę intrygujące, posłuchaj jeszcze podpowiedzi Erie i a kadr będzie świetny.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Kompletnie nie rozumiem tej jednej wystawionej jednej gwiazdki. Chyba, że to za "przypadkowość" ujęcia, ale nawet w takim wypadku należałoby się wypowiedzieć.
    Zdjęcie jest naprawdę intrygujące, posłuchaj jeszcze podpowiedzi Erie i a kadr będzie świetny.
    gwiazdki nalezy po prostu olewać - jedną gwiazdkę wystawiają zwykle nieudacznicy i tchórze, którzy boją się wypowiedzieć się w wątku, a tak to są anonimowi i mogą przywalić komuś z ukrycia
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Ok wiem jak się kadruje w Photoshopie ale jak odmierzyć te 2cm i 3cm hehe :P
    D300+MB-D10, Maniek 055XPROB+808RC4,SB-800, AF Fish 10.5mm 2.8 G ED, AF-S 50mm 1.4G, AF-S 60mm 2.8 ED, AF 85mm 1.8 D, AF-S 17-55mm 2.8 ED, AF-S VR 70-300mm 4.5-5.6 G IF-ED,Quantuum S400,CF Ex III 16GB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misiael Zobacz posta
    oj to była wskazówka - 2 i 3 cm przy takiej wielkości jak jest na ekranie - przy wielkości ekranu 15" (pracowałem wówczas na laptopie) i rozdzielczości 1024 x 768 pikseli - to będzie jakaś 1/8 zdjęcia i tyle należałoby obciąć w moim mniemaniu

Domyślnie

Zrób to na "oko" tak aby modelka trafiła w mocny punkt zdjęcia.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Zrób to na "oko" tak aby modelka trafiła w mocny punkt zdjęcia.
    Poprawione, jestem poczatkujący więc proszę o wyrozumiałość mam nadzieję że dobrze, lecz wydaje mi się że jeszcze chyba można by trochę gorę podciąć
    D300+MB-D10, Maniek 055XPROB+808RC4,SB-800, AF Fish 10.5mm 2.8 G ED, AF-S 50mm 1.4G, AF-S 60mm 2.8 ED, AF 85mm 1.8 D, AF-S 17-55mm 2.8 ED, AF-S VR 70-300mm 4.5-5.6 G IF-ED,Quantuum S400,CF Ex III 16GB

ruqasz
    Gość

Domyślnie

takie o niewiele wnosi. imprezowe.

Domyślnie

Poprawione, jestem poczatkujący więc proszę o wyrozumiałość mam nadzieję że dobrze, lecz wydaje mi się że jeszcze chyba można by trochę gorę podciąć
    już lepiej i faktycznie jeszcze troszkę można przyciąć, ale juz jest dobrze jak na mój gust

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów