Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23
    Vodafone
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    jest. kupic d40 jesli to musi byc cyfra. albo jescze taniej jakiegos manuala. i jakas ksiazke o fotografii. moze nie pomoze i na pewno nie da sie tym zaszpanowac .. ale dzieku temu unikniesz pytan ktore nie przystoja uzytkownikowi w pelni profesjonalengo sprzetu
    eeee tam polecam Zorke 5

Domyślnie

hm w trybie ostrzenia S (przełącznik z przodu) nie zrobi zdjęcia jeśli nie złapie ostrości, w trybie C zrobi nawet bez wyostrzenia, przynajmniej D2 tak ma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raider Zobacz posta
    hm w trybie ostrzenia S (przełącznik z przodu) nie zrobi zdjęcia jeśli nie złapie ostrości, w trybie C zrobi nawet bez wyostrzenia, przynajmniej D2 tak ma
    Zależy jak ustawi w menu. Może zrobić zdjęcie w trybie S i C bez ostrości, jeżeli ustawi priorytet spust migawki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    Zależy jak ustawi w menu. Może zrobić zdjęcie w trybie S i C bez ostrości, jeżeli ustawi priorytet spust migawki.
    racja, teraz sprawdziłem i jest taki wybór niemniej jednak do złapania ostrości oczywiście potrzeba jakiegoś choćby niewielkiego kontrastu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KSIĘŻAK Zobacz posta
    no nie właśnie jest w tym problem. Ostrzysz w ciemnawym pomieszczeniu na jednolitą powierzchnię a te mota się i mota. Jak już coś wymyśli to nie puszcza migawki ot i problem
    .... mój też się miota .... czas chyba do serwisu a tak poważnie .... każdy się miota jak nic nie widzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KSIĘŻAK Zobacz posta
    no nie właśnie jest w tym problem. Ostrzysz w ciemnawym pomieszczeniu na jednolitą powierzchnię a te mota się i mota. Jak już coś wymyśli to nie puszcza migawki ot i problem
    Gdybyś sprzedawał tego uszkodzonego D3 to z chęcią go kupię

Domyślnie

"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

Rzuć zapalone Zippo w kadr i będzie git.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

D3 chyba do renimacji chyba?????

Ty sie nie boj sie
    daj do serwisu
    od tego oni sa oni sa od tego

pozdr.K.Kononowicz
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta
    Gdybyś sprzedawał tego uszkodzonego D3 to z chęcią go kupię
    jestem 2. w kolejce
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów