Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Pies handlarz :D

Nie moja dziedzina ale postanowilem wkleic jako ciekawostke bo to zadna rewelacja nie jest Dzis stalem sie posiadaczem nikkorka 17-55 i z tej okazji sie wybralem na spacer. Niestety po 10 minutach zaczela sie ulewa i musialem sie zmywac do domu Co do fotki to ten pies pilnuje stoiska z owocami ponizej. Jak ktos podchodzi to szczeka i w okienku sie zjawia wlasciciel, i mozna sobie z nim pogadac przy okazji cos kupic. Pieniadze wrzuca sie no skrzynki na listy. W polsce by chyba takie cos nie przeszlo

Pozdrawiam.
    D2x | D80 | MB-D80 | S10-20 | N 17-55 2.8 | S28-70 | N50 1.4D | S70-300 | SB800 | Manfrotto | Lowepro + pare innych zabawek...
    http://www.sqbgallery.yoyo.pl/ <-- Moja galeryjka...

Domyślnie

Sympatyczne zdjęcie. Swoją drogą bardzo inteligentny piesek z opisem dużo zyskało, ahhh ten powiew zachodu...

"W polsce by chyba takie cos nie przeszlo" - kumpel był w Szwecji w czasie Św. Halloween jadąc przez bezdrożna tego pięknego kraju natknął się na wóz ustawiony tuż przy drodzę w środku pola. Na wozie było pełno dyń, a obok stał stoliczek z puszką i ceną za jedną dynię. Tak samo jak Ty porównywaliśmy czy taka sytuacja mogła by mieć rację bytu w IV RP... Doszliśmy do wniosku że cFFFFaniaczki schowały by się w rowie i pilnowały puszki co by im nikt inny jej nie zawinął i na koniec utargu by ją dopiero ukradli.
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucky_Luck Zobacz posta
    "W polsce by chyba takie cos nie przeszlo" - kumpel był w Szwecji w czasie Św. Halloween jadąc przez bezdrożna tego pięknego kraju natknął się na wóz ustawiony tuż przy drodzę w środku pola. Na wozie było pełno dyń, a obok stał stoliczek z puszką i ceną za jedną dynię. Tak samo jak Ty porównywaliśmy czy taka sytuacja mogła by mieć rację bytu w IV RP... Doszliśmy do wniosku że cFFFFaniaczki schowały by się w rowie i pilnowały puszki co by im nikt inny jej nie zawinął i na koniec utargu by ją dopiero ukradli.
    No ale tam złodziejom obcinano dłonie i wypalano znamienia na czołach, a u nas?
    Można by zacząć robić tak teraz.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie

tak, pod wzgledem poczucia solidarnosci , wiezi spolecznej i elementarnego poszanowania drugiego czlowieka dzieli od nas od tzw "zachodu" przpasc, dziura, ktora bedzie duuuzo ciezej zasypac niz roznice w pozimie zycia obtwateli mierzone przez ekonomistow.
    Pozdrawiam A.

Domyślnie

REWELACJA!
    Na onephoto.net jest niejaki wallson - foci koty, popatrz sobie
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez altezza Zobacz posta
    tak, pod wzgledem poczucia solidarnosci , wiezi spolecznej i elementarnego poszanowania drugiego czlowieka dzieli od nas od tzw "zachodu" przpasc, dziura, ktora bedzie duuuzo ciezej zasypac niz roznice w pozimie zycia obtwateli mierzone przez ekonomistow.
    Amen.

Domyślnie

Wystawianie roznych produktow przez gospodarzy/rolnikow etc i pozostawianie tego wraz z puszka i info o cenie jest praktykowane w calej Europie i wszedzie mozna sie z tym spotkac . Niestety odnosze wrazenie , ze gdyby kolo takiego miejsca przechodzila grupka przecietnych Polakow wszystko by zniklo bez oplaty a goscie mieliby ubaw jak to wykiwali frajerow nic nie zostawiajac . Swego czasu nasmiewano sie z naszych wycieczek, gdzie zamiast placic kilka groszy za samoobslugowe/platne europejskie toalety, nasi woleli leciec w las i tam zalatwiac swe potrzeby fizjologiczne . Tragedia
    d40 + umysł początkującego

Domyślnie

znowu mi monitor szwankuje ... puk puk ... kurna .. zniknęły kolory ... a szkoda ... bo wolałbym popatrzeć na żółciutkie banany i na pomarańczowe pomarańcze niż na wszystko szare jak ... i pewnie te koło od wozu bardzo ładnie kontrastuje kolorystycznie z kolorami owoców ... no cóż ...
    D80|Nikkor 18-135|Nikkor 18-200VR|Nikkor 70-300VR

Domyślnie

hahaha, swietnie wypatrzone

jedynie wiecej kontratu bym widziała odrobine
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Uprawnienia umieszczania postów