wysłałem do MISIAEL'a PM-ke z jednym pytanie :P no a tamten nikkor to marzenie![]()
Szukaj
wysłałem do MISIAEL'a PM-ke z jednym pytanie :P no a tamten nikkor to marzenie![]()
D50 | T 55-200
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
D300 + 18-200 VR
Jak opanujesz już robienie zdjęć to zobaczysz na jakich ogniskowych statystycznie robisz najwięcej zdjęć i w tym zakresie kupisz dobrą optykę. Daruj sobie gripa - ja używam baaardzo sporadycznie, a do kolejnego aparatu nie kupię już.
Dokupywanie różnych dodatków ok - tylko tak jak mówią, lepiej wydaj pieniądze w obiektywy niż dodatkowe baterie. Zrób kilka sesji będziesz wiedział czy 6 klatek na sekundę to za mało
pozdrawiam Sebastian
Co do gripa to pomyślęale i poczekam na inne opinie.
Wiesz te baterie to nie problem dla mnie dokupić[/QUOTE]
To nie tylko baterie, ale końcówka do gripa jest inna, tak jak pisałem musisz dokupić BL-3.
niekoniecznie . Na 8 szt akku AA tez jest szybkie.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
nie rozumiem czemu tak ludzie nie lubia gripów to bardzo przydatne i praktyczne uzadzenie...
D50 | T 55-200
Skontaktuj się z nami