Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    ustaw sobie inne pole AF. nie wiem po lewej prawej gdzies. A potem zrobi zdjecie. Wyjdzie ciekawiej niz celowanie w glowe jak ze sztucera
    Kurcze, nie bardzo rozumiem, cały sens tej foty dla mnie bynajmniej miał na celu pokazanie miny malca grymas który dość rzadko gości na jego twarzy, w otoczce "bałaganu" jaki panuje w tle daje fajny klimat może grafitii trochę za słabe na ścianach. Natomiast to dzecko w dresie ze zbuntowaną miną na tle obskurnych ścian miało dać wyraz buntu malca oooo taka filozofia wyszła .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HARNAS Zobacz posta
    Kurcze, nie bardzo rozumiem, cały sens tej foty dla mnie bynajmniej miał na celu pokazanie miny malca grymas który dość rzadko gości na jego twarzy, w otoczce "bałaganu" jaki panuje w tle daje fajny klimat może grafitii trochę za słabe na ścianach. Natomiast to dzecko w dresie ze zbuntowaną miną na tle obskurnych ścian miało dać wyraz buntu malca oooo taka filozofia wyszła .
    No i super. Tylko pokazanie tego jak w celowniku (a zdjecie tak skomponowane nadaje sie do dorysowania czerwonego celownika) spowodowalo, ze stalo sie to wszystko o kant d...

W kazdej ksiazce pisze wiele o kompozycji podstawowej, o zasadach tropodzialu i innych madrych podstawach. Zachecam zanim zabierzesz sie za pokazywanie klimatu

Uprawnienia umieszczania postów