Witajcie potrzebuje plecaczka, ktory w 100% zostanie uzyty do noszenia tylko i wylacznie sprzetu foto... nie potrzebuje komory na majtki i toster
Mam D300 z gripem 70-200vr 12-24, 50/1,4, sabinke i chcialbym jeszcze miec miejsce na inne bzdety
Wiem ze istnieja jakies tamraki i lowe pro, ale sa wg mnie zbyt drogie - staram sie oszedzac gdzie tylko mogę, tymbardziej ze nie nosze sprzetu non stop na plecach - woze go samochodem i z plecakiem przechodze conajwyzej kilkaset metrow.
Potrzebuje czegos do 300zl - czegos co spelni moje wymagania i cos co sie nie porwie jak plecak z saturna za 199zl ( w rekach urwalem ramiaczko glowne )
Czy macie cos co jest godne polecenia ? moze jakas nieznana marka i nieznany sklep.. moze Pani Jasia szyje zajebiste plecaczki, tylko nie ma internetu i nie potrafi sie z tym oglosic..
Prosze o pomoc, gdyz moja torba zaczyna byc mala... tymbardziej, że d300 z gripem i 70-200 troszke waza, nie wspominajac juz o akumulatorach itd..
reasumujac... Plecak duzy pojemny, wytrzymaly, ma zmiescic sie wszystko to co wyzej musi kosztowac mniej niz 300zl,
pomocy
![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami