Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Chatka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Bardzo ładny rustykalny widok.
    Niczego bym nie zmieniał, niczego nie rozjaśniał.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Ja mam tylko takie pytanie - skąd się wzięło światło na zbożu i chałupce skoro niebo jest maksymalnie zachmurzone ?

Domyślnie

Pewnie ze slonca. Trafiaja sie czasem dziury i w takim zachmurzeniu. W piatek widzialem wlasnie takie swiatlo u siebie. Dobrze pamietam, bo to bywa bardzo efektowne.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Bardzo ładny rustykalny widok.
    Niczego bym nie zmieniał, niczego nie rozjaśniał.

Zgadzam się w 100% zostaw jak jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mavok Zobacz posta
    Zgadzam się w 100% zostaw jak jest.
    Też bym zostawił tak jak jest!!!!!! Pozdrawiam!!!!
    D800, N70-200/2.8VR, N14-24/2.8, N85/1.4, N50/1.4, N24-70/2.8VR , SB800

Domyślnie

z Twoich dotychczas prezentowanych chyba najlepsza - podoba się
    nikon

Domyślnie

chata jest ustawona przodem do zachodu to nawet nie była dziura , to połowa nieba była błekitna druga połowa taka jak widać , nawet nie zakładałem szarej połówki ...co do asfaltu bardzo załuję ale w prawo jeszcze wiecej asfaltu

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie wierzę w tą całkowitą 'bezobrókowość', ale zgadzam się, że to zdjęcie jest nieprzesadzone w żadną stronę. Co prawda dobry asfalt nie jest zły, i odpowiednio wykorzystany nie wadzi aż tak bardzo - ale tu nie mam jakiegoś ściśle sprecyzowanego zdania; autor chciał sobie asfalt ominąć, to sobie ominął.

Nie wiem, czy nie kadrowałbym inaczej (lekko mniej nieba, a może więcej ładnie oświetlonego zboża), ale to już z uwagi na indywidualne zapatrywania; po prostu na tym etapie świadomości lubię inne kadry.

Natomiast powtarzam, że ogólnie fota może się podobać, bo nie jest przesaadzona ani przedobrzona w żadną stronę, co wróży dobrze, jeśli się pamięta poprzednie.

Uprawnienia umieszczania postów