Bardzo ładny rustykalny widok.
Niczego bym nie zmieniał, niczego nie rozjaśniał.
Szukaj
Bardzo ładny rustykalny widok.
Niczego bym nie zmieniał, niczego nie rozjaśniał.
Ja mam tylko takie pytanie - skąd się wzięło światło na zbożu i chałupce skoro niebo jest maksymalnie zachmurzone ?
Pewnie ze slonca. Trafiaja sie czasem dziury i w takim zachmurzeniu. W piatek widzialem wlasnie takie swiatlo u siebie. Dobrze pamietam, bo to bywa bardzo efektowne.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
z Twoich dotychczas prezentowanych chyba najlepsza - podoba się
nikon
chata jest ustawona przodem do zachodu to nawet nie była dziura , to połowa nieba była błekitna druga połowa taka jak widać , nawet nie zakładałem szarej połówki ...co do asfaltu bardzo załuję ale w prawo jeszcze wiecej asfaltu
Nie wierzę w tą całkowitą 'bezobrókowość', ale zgadzam się, że to zdjęcie jest nieprzesadzone w żadną stronę. Co prawda dobry asfalt nie jest zły, i odpowiednio wykorzystany nie wadzi aż tak bardzo - ale tu nie mam jakiegoś ściśle sprecyzowanego zdania; autor chciał sobie asfalt ominąć, to sobie ominął.
Nie wiem, czy nie kadrowałbym inaczej (lekko mniej nieba, a może więcej ładnie oświetlonego zboża), ale to już z uwagi na indywidualne zapatrywania; po prostu na tym etapie świadomości lubię inne kadry.
Natomiast powtarzam, że ogólnie fota może się podobać, bo nie jest przesaadzona ani przedobrzona w żadną stronę, co wróży dobrze, jeśli się pamięta poprzednie.
Skontaktuj się z nami