Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kąpielowo...

Domyślnie Kąpielowo...

W sumie nie wiem, czy na pewno dobry dział, ale jakoś nic lepszego nie mogłem dopasować.

Zdjęcie zrobiłem w ramach pstrykania fotek do folderu dla mojej "fabryki". Nie jestem zawodowcem, ale firma oszczędza, a ja sobie chętnie popstrykam w ramach godzin pracy, zamiast siedzieć za biurkiem.

Tak na próbę:

Czekam na baty...
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

sailor
    Gość

Domyślnie

fajna masz prace

Domyślnie

Fajnie by było!!!
    Zazwyczaj to siedzę przy biurku i liczę tabelki, albo klepię jakieś bezsensowne pisma. Ale jak chcesz to się chętnie z tobą zamienię!!!
    Jacek, pozdrawiam!

Domyślnie

przede wszystkim to strasznie niewyeksploatowany temat. Nam wrazenie, ze fotka pstryknieta zbyt wczesnie. Dziewczyny zaczynaja sie jak widac rozkrecac i moim zdaniem juz 5 minut pozniej mogloby byc o wiele ciekawiej

A powaznie - fotka do folderu !?
    Z calym szacunkiem, ale z tego zdjecia nie wynika co produkujecie: wanny, baseny, łazienki, sztuczne owoce, dziewczyny ? A moze pracujesz w wodociągach ? Albo w Spa ?
    Sama kompozycja, ani zadne srodki tzw artystyczeg wyrazu nie podkreslają produktu. Technicznie zdjecie tez odbiega znacznie od folderowych ideałów.

Moze niech firma (pomimo oszczednosci) zafunduje jakąś lampę, softbox, itp
    I'm not always right, but I'm never wrong...

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekmarysienka Zobacz posta
    Ale jak chcesz to się chętnie z tobą zamienię!!!
    nie chcialbys .. szczerze odradzam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    przede wszystkim to strasznie niewyeksploatowany temat. Nam wrazenie, ze fotka pstryknieta zbyt wczesnie. Dziewczyny zaczynaja sie jak widac rozkrecac i moim zdaniem juz 5 minut pozniej mogloby byc o wiele ciekawiej

A powaznie - fotka do folderu !?
    Z calym szacunkiem, ale z tego zdjecia nie wynika co produkujecie: wanny, baseny, łazienki, sztuczne owoce, dziewczyny ? A moze pracujesz w wodociągach ? Albo w Spa ?
    Sama kompozycja, ani zadne srodki tzw artystyczeg wyrazu nie podkreslają produktu. Technicznie zdjecie tez odbiega znacznie od folderowych ideałów.

Moze niech firma (pomimo oszczednosci) zafunduje jakąś lampę, softbox, itp
    Ta chyba raczej nie trafi do żadnego folderu, napisałem tylko, że pstryknięte przy okazji zdjęć.
    Nie produkujemy nic, to tylko skromny ośrodek z małym SPA i o pokazanie wypoczynku to chodziło, a nie o produkt (chociaż to też w pewnym sensie produkt).

W każdym razie dzięki za uwagi, wziąłem do siebie i bynajmniej nie mam zamiaru się obrażać. Zdaję sobie sprawę, że to totalna amatorszczyzna, dziewczyny też przypadkowe, nie są to bynajmniej modelki.

Pozdrawiam!
    Jacek, pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    nie chcialbys .. szczerze odradzam
    Nie będę teraz polemizował, do tego publicznie...
    To jest temat na rozmowę przy dobrej połóweczce, bynajmniej nie ND...
    Jacek, pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów