Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Premiera

Domyślnie Premiera

kiedy będzie nowa lustrzanka cenowo i parametrami porównywalna do D80 ?

Domyślnie Odp: Premiera

Na razie nic o takowej nie słychać. Na dniach Nikon pokaże ponoć jakies nowosci, ale ma to byc raczej model D700. O nastepcy D80 cisza.

dzięki prz3mo

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Na razie nic o takowej nie słychać. Na dniach Nikon pokaże ponoć jakies nowosci, ale ma to byc raczej model D700. O nastepcy D80 cisza.
    Chciałbym żeby faktycznym następcą D80 był aparat, który na rynku obecny jest już od jakiegoś czasu
    Może Nikon robi porządki w numeracji i nie chce mieszać entry-level z bardziej zaawansowanymi modelami?
    ...Tak sobie fantazjuję i mam nadzieję, że za rok D300 będzie na poziomie cenowym D80 sprzed pół roku.
    D80 : N18-70/3.5-4.5 : N50/1.8
    http://ggora.art.pl
    http://moje-chelmno.pl

Cytat Zamieszczone przez GGrzegorz Zobacz posta
    ...Tak sobie fantazjuję i mam nadzieję, że za rok D300 będzie na poziomie cenowym D80 sprzed pół roku.
    To ja już zaczynam na niego zbierać kasę
    Nikon D 70S/0 + reszta

Cytat Zamieszczone przez GGrzegorz Zobacz posta
    Chciałbym żeby faktycznym następcą D80 był aparat, który na rynku obecny jest już od jakiegoś czasu
    Może Nikon robi porządki w numeracji i nie chce mieszać entry-level z bardziej zaawansowanymi modelami?

nie tylko ty masz takie fantazje
    D80 | Nikkor 18-70 | Nikkor 70-300 VR | 1GB SanDisk Extreme III | 2GB SanDisk Ultra II | CHĘCI DO NAUKI

Cytat Zamieszczone przez ative Zobacz posta
    kiedy będzie nowa lustrzanka cenowo i parametrami porównywalna do D80 ?
    Podobne cenowo i parametrami do D80 jest ... D80. Jak masz już stare body, możesz zawsze kupić fabrycznie nowe

Przepraszam Cię, ale pytanie jest naprawdę bezsensowne. Poza tym gadki o D10, D700 czy innych modelach już były/są na forum w innych wątkach.

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Przepraszam Cię, ale pytanie jest naprawdę bezsensowne. Poza tym gadki o D10, D700 czy innych modelach już były/są na forum w innych wątkach.
    To moja pierwsza wizyta na forum

Oszczędny w słowach Awatar avallardi
    Miasto
    bardzo duże miasto w centralnej Polsce

Może D90 wcale nie będzie I jego rolę przejmie D300. Oraz coraz bardziej taniejący starszy model D200.
    Albo D90 wyjdzie za ok. 3000zł. I gdzieś tam między nim a D700 (który będzie z czasem taniał) będzie się bujał D300. To trochę tak jak u Canona: 40D nie jest wiele droższy od 450D. I każdy korpus znajdzie jakichś nabywców.

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

D200 już jest wycofana z oferty Nikona...nie sądzę żeby d300 zastąpiło model D80...coś się pojawi..ale kiedy?? może bliżej targów??
    instagram.com/darkroomnightlife

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów