Szukaj
Fajnie Ci je wygło... jakby się nachylały nad Tobą, tak żywe jak... Enty właśnie![]()
Ups... Faktycznie. Ale skąd mogłem wiedzieć, że to to?
Nie chciałem nikomu zepsuć wieczoru. Myślałem, że to jakiś slang z Pomorza, czy coś... Bo Frodo, to nawet ja wiem (ale podliz wykonałem).
Wiesz jak to jest... Człowiek w nerwach i panice wszystkiego się już domyśla; a gdyby to była na przykład nowa, nieznana technika polepszania zdjęć na miarę HDRu? A ja niekumaty...
Dlatego wolałem spytać po dobroci.![]()
Jak zawsze zaznacze, że fotograf ze mnie raczej marny, ale jakies tam swoje zdanie mam, więc napisze, że mnie nie przekonalo to zdjęcie. Wygląda na robione w południe, jest za jasne i zbyt pstrokate - wali za dużo po oczach. Jeśli już enty i klimacik tolkiena, to raczej widziałbym to jakoś mroczniej, w mgle, wczesnyh wschód itp, potem jakos ciekawie obrobić. Kadr się broni, ale dla mnie tylko kadr.
A fanem Tolkiena jestem także.
Pozdrawiam.
przeczytyalem wszystkie komentarze , patrzylem sie na ta fotografie sporo razy i dalej jest nijaka jak dla mnie
obstawialbym przy kolorze bo naprawde tam nie ma na czym oka zawiesic i po oczach bije :P
Wyjątkowo równomiernie, jednolicie na całej powierzchni, rozprowadzone światła. Jest to jednocześnie największa zaleta i zarazem wada tej fotografii. Jest perfekcyjne i nie ma na czym oka zawiesić. Może jakiś druid w kontrze by się przydał. Jako sceneria filmu czy tło - ideał.
Wracając do układy plam - dokonać tego w lesie to nie lada sztuka.
Wali po oczach.I tyle.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Skontaktuj się z nami