Szukaj
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
widziałem fote w pracy przez chwile - mowię spokoteraz się przyglądam i przyglądam...dla mnie świetne - a co!!!
każdy ma swoje zdanie dla jednych nijakie, a mnie wygląda na całkiem przemyślany kadr, ENTY raczej nie pojawiły się w Twojej głowie tuż przed nadaniem tytułu...ja odbieram to tak jakbyś wszystko od ustawienia statywu i włączenia puszki robił pod te właśnie tytułowe drzewka...i powiem, że te wygięcia stwarzają wrażenie Entów właśnie a nie zwykłych tam sobie drzewek
pozdrawiam![]()
Jak dla mnie na NIE. Może konserwa w leśnym temacie jestem... Ale strasznie po oczach biją te drzewka - cały obraz raz że strasznie wyprany dwa faktycznie robi wrazenie "prze-unsharp-owatego" to na dokładkę ni to tekstura ni krajobraz, na plus mogę zaliczyć jedynie geometrię wygiętych drzewek pasująca do opisowej sentencji. Chyba wolę jak jesteś po wojskowemu z marynarki a nie z piechoty![]()
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Chyba wiem kto ci podsunął pomysł z tym zdjęciem - Hoflehner![]()
Hmmm... Prędzej spodziewałbym się takiego komentarza w stosunku do zdjęć na długich czasach![]()
Oglądając zdjęcie na rozregulowanym LCD (co teraz robie) nie sposób się nie zgodzić z krytycznymi uwagami przedmówców. Sam bym zjechał to zdjęcie gdyby nie było moje
Tyle, że na CRT odbieram to kompletnie inaczej... No i bądź tu mądry i pisz wiersze...
ja na CRT ogladami jest fajnie
ale też to zauważyłem, że na LCD zdjęcie jest zupełnie inne niż na CRT i tak jak mówisz bądz tu mądry...heh
sry za OT
Przeostrzenie (może zamierzone) nie wygląda tu najlepiej. Poza tym wszystko zrobiło się płaskie - wzorzyste :]
Gdyby jeszcze uciąć dolną połowę byłaby niezla abstrakcjaale ciekawy eksperyment pozdr.
ニコンのカメラ
"Czasami oglądając Twoje zdjęcia zastanawiam się czy nie przydałoby sie nieco więcej auto krytyki i ostrzejszej selekcji...."
Skontaktuj się z nami