Rewelacja! Ja bym blików nie stemplował, bo nie są takie straszne. A zresztą takich dużych nie umiałbym usunąć sensownie![]()
Szukaj
Rewelacja! Ja bym blików nie stemplował, bo nie są takie straszne. A zresztą takich dużych nie umiałbym usunąć sensownie![]()
obydwa są świetne, bliki mi nie przeszkadzają.
Nie zgadzam się. Na jedynce widać, że już po zachodzie - nie ma słońca. Nie ma sensu mz rozjaśniać. Jest tylko za niebiesko (bo i pewnie jasno już nie było i wb przeszedł na zimną stronę mocy).
Nie zgadzam się. A to już tylko dlatego, że mi się z tymi blikami podoba.
anchel a to nie jest czasem wschód jak już ktoś zauważył?
mi tez z blickami się podoba
Świetne zdjęcia. Może te bliki troche mi przeszkadzają, ale nic bym z nimi nie robił. Piękne kolory i kadry. Lubię takie, bardzo, bardzo ...
Pozdrawiam
You can't always get what You want.
Nikon D50
Nie wyrzucajcie blików, bliki należą do fotografii jako dziedziny od zarania i stanowią jej integralną część. Są nawet pluginy symulujące bliki... Czasem przeszkadzją, to fakt, ale nie tutaj. Tutaj są jaknajbardziej na miejscu.
No Grzybu - szczerze gratuluję tych zdjęć. Są świetne, każde w swoim wymiarze i swojej klasie...
Przyznaję BARDZO DUŻEGO PLUSA!
Oryginalny nie będę - bardzo dobre zdjęcia jak dla mnie, nie powiem które lepsze bo oba mają coś w sobie.
Dla mnie 2 - co ja poradze że lubie bliki i gre swiatla w obiektywie no bez przesaday ale zupelnie mi nie przeszkadzaja za to efekt jest na 5![]()
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Bliki fajne, zostawic. Zdjecia rowniez.
Skontaktuj się z nami