Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: ***

Domyślnie Odp: ***

Nooo,dałeś kołeczkami....miękko-tward..ostrymi...
    Bardzo w porządku..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    to jest Jacku specyficzne miejsce - Gdynia Kępa Oksywska koło starej torpedowni, Nemeth tam też focił robił fajne rozmycia
    Byłem tam w styczniu Ziąb taki, że lokalny folklor pochował się w okolicznych blokach , wiatr targający statywem, na przemian deszcz i śnieg (przednia soczewka tudzież filtr uwielbia takie chlapanie ) - i rób tu człowieku "rozmycia" po kilkadziesiąt sekund w bezruchu

A tutaj ... cisza, spokój... ładnie... no i blisko pali mnie się nie udało podejść.

Dobre jest ale jak cię znam to masz z tego miejsca jeszcze kilka ukrytych i ja poczekam z zachwytami na te lepsze ;]
    Dam na zachętę od siebie **** a co mi tam.
    Jedną obetnę za to, że trochę za ciężko mi na tym zdjęciu przez ten ciemniejszy pal w PD. Może by tak proporcjonalnie wykadrować bez niego? No dobra nie czepiam się już.

Jak zwykle zdjęcie z klimatem. Mój ulubiony temat - morze. Rewelacyjnie widać mech i sól na palach. Oby tak dalej!!!

Temat można by powiedzieć oklepany, tym większa trudność pokazania w sposób ciekawy, zatrzymujący wzrok.

Tobie się udało w sposób znakomity

No no... harb, widzę, że nie tylko bijesz rekordy w ilości postów na sekundę , ale również fotografujesz i to z niezłym skutkiem. Podobać się - że tak to ujmę Twoim tropem.
    Zdjęcie iście kalendarzowo pulpitowe.

do miekko paru szarych brakuje moim zdaniem.
    Andrzej

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    Dobre jest ale jak cię znam to masz z tego miejsca jeszcze kilka ukrytych i ja poczekam z zachwytami na te lepsze ;]
    Dam na zachętę od siebie **** a co mi tam.
    Jedną obetnę za to, że trochę za ciężko mi na tym zdjęciu przez ten ciemniejszy pal w PD. Może by tak proporcjonalnie wykadrować bez niego? No dobra nie czepiam się już.
    Anchelowi -nie do końca odpowiada ten kadr - znalazłem więc jeszcze jedno ujęcie , troszeczkę inaczej skadrowane dodałem troszeczkę więcej kontrastu i ciekaw jestem waszych opinii

ovserwator - rzadko u mnie bywasz dzięki za odwiedziny

pozdrawiam

Jestem za 1, na 2 zrobilo sie za ciasno jakos.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Post Odp: ***

Na 2-ce ta "iskra" i pierwszy plan bardzo mi podchodzi.

Obie są świetne.
    NIKON - system

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów