szok. nie spodziewałem sie takie odpowiedzi, ty to jednak lubisz zaskakiwać
Szukaj
szok. nie spodziewałem sie takie odpowiedzi, ty to jednak lubisz zaskakiwać
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Bo mówię prawdę?
widzisz jak to jest... jak się ma jakiś autorytet w jakimś środowisku, to nieraz ludzie spodziewają się po nim Bóg wie czego, a tu po prostu padła odpowiedź na zaczepne pytanie. stąd moje zdziwienie.
(ale ze mnie idiota, bombel by puścił taką niedorobioną obróbkę zdjęcia??)
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Pierwsze skojarzenia po zobaczeniu fotki to nieskazitelna, niespotykana czystość, sterylność wręcz tego miejsca.
Znakomity kadr i umiejętność postrzegania piękna w prostocie.
Rozświetlenia o których wcześniej pisano, może troszkę za mocne ale ja laik jestem, podkreślają jednak te walory miejsca o których pisałam powyżej.
Bardzo serdecznie pozdrawiam.
NIKON - system
To ja jeszcze mniej teraz rozumiem.Miałem się rozpłakać ze złości, obrazić czy walić w mordę od razu? Padło pytanie, to odpowiadam, co ma do tego autorytet, czy jego brak. Spodziewałeś się bóg wie czego, to znaczy czego konkretnie?
Skrzat - dziękuję i również pozdrawiam...
Nie bij tylko wytłumacz
To ja dziękuję, że jest pięknie i jest do czego wracać.
NIKON - system
Dziękuję raz jeszcze za ciepłe słowa, ale co? Co wytłumaczyć? Chyba, że czegoś nie doczytałem/nie zrozumiałem, i na to wygląda...
Co tu więcej dodać???. Widać oko i rękę mistrza. Wrzucaj Bombel więcej, jest się czego uczyć.
Pozdro!.
D 80 / MB 80 / N 50-f1,8 / S 24-70 f2,8 / N 18-135 f3,5-5.6 / N 70-300 f4,5-5,6VR / SB-800 / VELBON Sherpa 600R / i trochę drobnicy...
Skontaktuj się z nami