bombel, podpuszczasz widzę
dobrze to nazwałeś: obrazek bardzo fajny, ale to nie jest zdjęcie tylko kolaż![]()
Szukaj
bombel, podpuszczasz widzę
dobrze to nazwałeś: obrazek bardzo fajny, ale to nie jest zdjęcie tylko kolaż![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
serio to jest JEDNO zdjęcie? no to tym lepiej
gdzie w Krakowie są takie krzywe fasady?
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Eee, myślałem, że będziesz bronić własnego zdania.
Dobra, nie musisz stawiać od razu aparatu. Załóż się o jakiś obiektyw!
ale jak wygrasz, to mówisz gdzie to jest, ok? jak tak, to stawiam obiektyw od mojego zenita (w stopce trochę oszukuję....)
Nieee, stawka nie ta. Co to za frajda coś takiego wygrać...
OK, czekam na dwojakiego ropdzaju komentarze: co sądzicie o obrazku, i czy ktoś chce coś sensownego postawić w zakładzie. Jakąś Toyotę, D300, w ostateczności dobrą wódkę.
A jak ktoś wygram, powiem, gdzie to jest.
jesli to jest jeden strzał to ja nie mam pytań, wypatrzone świetnie...choć przyznam, że robi wrażenie sklejania...ale wrażenie przeważnie jest mylne...
gratuluje świetnej wyobraźni i oka fotograficznego
pokaż coś czego ludzie bez ciebie by nie zobaczyli...udało ci się to bardzo dobrze![]()
Skontaktuj się z nami