Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Domyślnie Odp: krakowski zakamar

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    W Krakowie.
    tyle to ja wiem z topicu)
    dowcipniś no)))
    a konkretnie?

Napisał Bombel

@ Nostromo - to nieważne, gdzie są czy były drewniane elementy. Ja tak je widzę/widziałem i tak zrobiłem.
    I prawdę mówiąc tak mi się podoba!

Muszę napisać że mnie zaskoczyłeś. Oczywiści szanuję twoje zapatrywanie na ten zakamarek. To Ty się pod tym podpisujesz. MZ wygląda to trochę dziwnie i nienaturalnie a zwłaszcza w po lączeniu z winietą, która podkreśla to rozświetlenie. Gdyby nie było winiety nie przyciągałoby to tak wzroku.
    Nikon i parę szkiełek

A jakie niebo było naprawdę? Bo sądząc ze światła jakie pada na budynek, to chyba inne Ale może się mylę

bombel
    Gość

@Witch - rzeczywiście się mylisz. Akurat niebo jest nie ruszone. Ale miło, że próbowałaś...

@ Nostromo - czemu Cię to dziwi? Czy dziwi Cię, że mam inne zdanie, czy że najwyraźniej podobają nam się inne rzeczy? Nie zrobiłem tego przypadkiem, czy przez pomyłkę... Takie 'doblendowane' poddasze naprawdę mi się podoba, jest takie ładnie doświetlone. W połączeniu z winietą (zaręczam, że też nieprzypadkową) tworzy coś, co mi się podoba tym bardziej.

Tworzy jakiś nastrój. Intryguje.

Jesli myślałeś, że jak zwrócisz mi na to uwagę, będę poprawiać - to sorry, ale jesteś w blędzie. Nie po to najpierw robiłem, żeby teraz poprawiać. Ale z zainteresowaniem przeczytałem, co o tym sądzisz, poważnie. Gdybym tego nie czytał, po cóż w ogóle miałbym wystawiać jakieś obrazki?

No to spróbuje jeszcze raz W takim razie reszta jest za bardzo ruszona w stosunku do nieba, bo mi to zupełnie nie współgra. No ale to moje zdanie.

Nie myślałem że zwróę uwagę i będziesz poprawiał. Chciałem znać przyczynę i powód. Nie jestem osobą, która jest zawsze i wszędzie na tak. Jak wiesz fotografia to praca praca i na deser jeszcze raz praca. Nie zwracając uwagi na pewne rzeczy i nie zadając pytań nie robi się postępów. A jak ich się nie robi to się cofa. Jak napisałem szanuję twoje zapatrywania i nie dziwi mnie absolutnie że lubimy co innego. Powiem więcej cieszy mnie to. Gdybyśmy lubili takie same rzeczy byłoby nudno.

pozdrawiam
    Nikon i parę szkiełek

bombel
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Nostromo Zobacz posta
    Nie myślałem że zwróę uwagę i będziesz poprawiał. Chciałem znać przyczynę i powód.

Jasne, kumam. Myślałem, że zdziwiła Cię moja odpowiedź, a tymczasem pewnie zdziwiła Cię fotka, tak? No cóż, taki miałem nastrój, a dodatkowo pamiętałem o podłodze, jaka podobała się Autografowi na zdjęciu z pewnego czeskiego miasteczka, i przypomiało mi się to zdjęcie.

Co prawda tam podłoga była fajniejsza, ale za to u mnie podwórko ładniejsze.

Kurna nikt nie pisze o winiecie a mi ona najbardziej pasuje do tego zdjęcia pomimo że mocno szopowane ale uwazam że taki efekt sam bym chciał w takiej sytuacji zrobic. Nie zawsze ciemne i ponure zdjecia są najlepsze. Mi się podoba
    D300, i klamoty do niego
    R.E.Durka

autograf
    Gość

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Jasne, kumam. Myślałem, że zdziwiła Cię moja odpowiedź, a tymczasem pewnie zdziwiła Cię fotka, tak? No cóż, taki miałem nastrój, a dodatkowo pamiętałem o podłodze, jaka podobała się Autografowi na zdjęciu z pewnego czeskiego miasteczka, i przypomiało mi się to zdjęcie.

Co prawda tam podłoga była fajniejsza, ale za to u mnie podwórko ładniejsze.
    Tam była fajniejsza ta podłoga, ale to chyba dlatego, że na dole była fajniejsza kostka brukowa
    Bombelku, jak masz jeszcze jakieś zdjęcie z wypasioną podłogą - to chętnie popatrzę na kolejny obrazek

Bardzo się podoba. Moim zdaniem perfekcyjnie dobrana ekspozycja...
    Pozdrawiam
    NIKON

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów