Sam portret mi sie w ogóle nie podoba. Ale w zestawieniu na tym plakacie jest bardzo fajnie - samo przesłanie jet bardzo czytelne i komunikatywne.
Szukaj
Sam portret mi sie w ogóle nie podoba. Ale w zestawieniu na tym plakacie jest bardzo fajnie - samo przesłanie jet bardzo czytelne i komunikatywne.
I'm not always right, but I'm never wrong...
wystarczy ruszyc glowa... mysle ze dasz rade)
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
eh, mi sie nie podoba - twarz taka pucowata, a plakat ciekawy![]()
Portfolio - http://www.czijzes.com / Nikon D90+MB-D80 / Nikkor 50 1.4 / Tokina 28-80 2.8 / SB-800
Plakat dobry jako antyreklama solarium![]()
jak ja tesknilem za toba sailor... i to twoja "obiektywnoscią"![]()
www.trphoto.pl
D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek
widzisz .. ja za toba wyjatkowo nie![]()
gdzie tam sa rozne kolory skory?
bo ja widze laske po solarium i cos co zostalo zepsute obrobka a z murzynka ma tyle wspolnego co anakonda ze ssakiem
no jesli tak to da sie podciagnac .. choc proponowalbymb/ jako symboliczne przedstawienie wątku na temat zdjęć obrobionych i nieobrobionych![]()
c/ jak symboliczne przedstawienie watku na tamat kiepsko zrobionych zdjec i popsuciu ich jakosci po PSem![]()
dobra - abstrahując od politycznego kontekstu - ja nie napisałem, ze widać tam królową sniegu i żonę kominiarza po pożyciu intymnym...
Ale to, ze są tam dwa różne kolory skóry, zobaczyła nawet moja teściowa, która ma tak słaby wzrok, ze nie potrafi dostrzec uczucia, jakim darzy ją zięc...
Skontaktuj się z nami