Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18
    Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie nad morze mi się zachciało

Chce w lipcu wybrać się nad nasz piękny Bałtyk, preferuję Półwysep Helski, acz niekoniecznie.
    Może znacie jakieś sprawdzone miejsca kwaterunku warte polecenia, żeby wygodnie i czysto było dostęp do kuchni też konieczny i bliskokość morza to ważna sprawa. Może ktoś z Waszych znajomych wynajmuje fajne kwatery? Wiem, wiem, tysiące ofert w sieci jest, ale szukam czegoś pewnego na 102 bez skuchy i rozczarowania.
    Z góry dzięki serdeczne.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-07-2009 o 01:15 Powód: pisz. (Nasz->nasz)

Domyślnie Odp: nad morze mi się zachciało

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Chce w lipcu wybrać się nad Nasz piękny Bałtyk, preferuje półwysep helski, acz nie koniecznie.
    Może znacie jakieś sprawdzone miejsca kwaterunku warte polecenia, żeby wygodnie i czysto było dostęp do kuchni też konieczny i bliskokość morza to ważna sprawa. Może ktoś z Waszych znajomych wynajmuje fajne kwatery. Wiem, wiem tysiące ofert w sieci jest, ale szukam czegoś pewnego na 102 bez skuchy i rozczarowania.
    Z góry dzięki serdeczne.
    Zobacz: Rewal - Plaża, Pogorzelica - Sandra tylko nie wiem jak z miejscami.

Cytat Zamieszczone przez tzk Zobacz posta
    Zobacz: Rewal - Plaża, Pogorzelica - Sandra tylko nie wiem jak z miejscami.
    Z Sandrą może być mały problem, chyba że chodzi o Sandrę SPA. No i to prawie drugi koniec wybrzeża

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Z Sandrą może być mały problem, chyba że chodzi o Sandrę SPA. No i to prawie drugi koniec wybrzeża
    A nie wiem czy SPA czy nonSPA. Kiedyś była Sandra i tyle. Miało być nad morzem

Aaaa, to chyba dawno nie byłeś. Do Sandry dobudowano Sandrę SPA. Ogólnie opcje są: Sandra, Sandra SPA, Sandra domki i Kaja domki (z możliwością korzystania z basenów Sandry)

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Aaaa, to chyba dawno nie byłeś. Do Sandry dobudowano Sandrę SPA. Ogólnie opcje są: Sandra, Sandra SPA, Sandra domki i Kaja domki (z możliwością korzystania z basenów Sandry)
    To się Panie narobiło

Cytat Zamieszczone przez tzk Zobacz posta
    To się Panie narobiło
    ano się narobiło .... i wyszedł z tego totalny kołchoz, kiedyś było fajnie ale teraz nie za bardzo, jak np do recepcji jest dwudziestoosobowa kolejka itd itp

mogę zaproponować Gdynię. Mam akurat wolne mieszkanie w domu jednorodzinnym. Dwa pokoje, kuchnia, łazienka, oddzielne wejście. 4 km do plaży w śródmieściu, do Helu "tramwaj wodny". Dobre miejsce na wypady po okolicy. Mieszkanko pomiści 3- 4 osoby (60-zł/dobę - za całość). Tel. 058 627 05 28, kom. 506 898 102.

Domyślnie

Ja tam co roku do Sandry jeżdże, jak nie ma pogody to przynajmniej na basen można pójść i patrzeć jak leje z ciepłego jaccuzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kajambol Zobacz posta
    Ja tam co roku do Sandry jeżdże, jak nie ma pogody to przynajmniej na basen można pójść i patrzeć jak leje z ciepłego jaccuzi
    Czy Kolega tu czasem reklamą ośrodka się nie trudni...?
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów