Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54
    to
    Gość

Domyślnie Trochę kukurydzy

Dwa różne ujęcia, na jednym więcej kukurydzy, na drugim mniej

1.

2.

Domyślnie Odp: Trochę kukurydzy

Na mój gust jedynka fajniejsza szkoda tylko że ta chmura tak świeci
    A poza tym bardziej niż kukurydza mój wzrok przyciąga księżyc
    Przydało by sie poczekać bardziej wyraziste światło padające na tytułową kukurydzę i przygasić to świecąca chmurę wtedy jedynka była by całkiem fajna.

bombel
    Gość

Tomek, chłopie! A zróbże coś z tym zdjęciem!

Zrób na tym zdjęciu burzę, jasne południe albo ciemną północ, Sahrę, powierzchnię Jowisza, b&w, duotona albo i więcej, zrób nawet bitwę pod Grunwaldem - ale nie pokazuj tak miałkiego obrazka bez cienia działań celowych. Zaniebieszczona trawa i za ciemny krzak... Te zdjęcia nie mają w ogóle blasku, ani życia! No chłopie! Nie rób mi tego...

Ja przecież nie żądam ekscytacji na miarę żwawej cycatej blondyny, ale te zdjęcia nie mają nawet wyczuwalnego tętna...

Uważam, że nie zrobisz już wiele dobrego tym kadrom, ale wykorzystaj je przynajmniej do tego, żeby zaznaczyć jakoś swoje widzenie świata.

to
    Gość

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Tomek, chłopie! A zróbże coś z tym zdjęciem!

Zrób na tym zdjęciu burzę, jasne południe albo ciemną północ, Sahrę, powierzchnię Jowisza, b&w, duotona albo i więcej, zrób nawet bitwę pod Grunwaldem - ale nie pokazuj tak miałkiego obrazka bez cienia działań celowych. Zaniebieszczona trawa i za ciemny krzak... Te zdjęcia nie mają w ogóle blasku, ani życia! No chłopie! Nie rób mi tego...

Ja przecież nie żądam ekscytacji na miarę żwawej cycatej blondyny, ale te zdjęcia nie mają nawet wyczuwalnego tętna...

Uważam, że nie zrobisz już wiele dobrego tym kadrom, ale wykorzystaj je przynajmniej do tego, żeby zaznaczyć jakoś swoje widzenie świata.
    I za to Cię lubię!!!

bombel
    Gość

Senkju.

Ale naprawdę tym obrazkom trzeba 'cuś' zrobić.

to
    Gość

Senkju.

Ale naprawdę tym obrazkom trzeba 'cuś' zrobić.
    pracuję nad tym, ale mam obawy, że przegnę. Zaraz wrzucę jakąś propozycję modernizacji

to
    Gość

Lej po ryju jak przeginam

bombel
    Gość

Wisz - niech będą nawet przegięte, ale nie, wisz, nijakie.

Zresztą możemy zrobić konkurs, kto zrobi bardziej przegięte.

to
    Gość

Zresztą możemy zrobić konkurs, kto zrobi bardziej przegięte.
    No to chyba już wysoko jest poprzeczka

bombel
    Gość

Dobra, zobaczyłem.

Otóż idzie w dobrym kierunku moim zdaniem - jakiś blask już się zaczął pojawiać, ale ja nie robiłbym tym akurat narządkiem. Ten glow mi nie bardzo pasuje, ale może wyrzeźbisz akurat tym coś więcej - przecież to Ty masz widzeć w głowie, gdzi dążysz.

W każdym razie idzie ku lepszemu. Może to jeszcze nie jest pełnia życia, ale już nie ma stanu zawałowego.

A co do przegięcia, to ja mam takie:

Zgadzam się, że gwiazki są strasznie kiczowate, ten księżyc to większy byłby jakiś bardziej, a chmurka to już jest kompletnie cepeliowska - ale w konkursie na przegięcie wygrałem. Dlatego nie martw się przegięciami - czasem lepiej pokazać przegięcie i pozxnać zdanie innych, niż pokazać mdłe i niczego się nie dowiedzieć.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów