za poprzednikami - za szaro
kontrast nie jest diabłem rogatym
no i trochę tego mało, jak na reportaż
przenikania o składanki osobiście do gustu mi nie przypadają, ale jak powiadam - kwestia gustu to
Szukaj
za poprzednikami - za szaro
kontrast nie jest diabłem rogatym
no i trochę tego mało, jak na reportaż
przenikania o składanki osobiście do gustu mi nie przypadają, ale jak powiadam - kwestia gustu to
d coś tam plus gadżety
migavvki
skoro nie lubisz czarnego i bialego to po co konwertujesz zdjecia do cz-b? Chyba ze panstwa mlodych tez kreci sprawa ze odcien sukni slubnej z zalozenia bialy jest niewiele inny od odcienia brody pana mlodego.
A co do jedynej kolorowej jedynki - szpetny otwor nosowy. Majstersztyk popsucia zdjecia. Sorry... Poza tym z calym szacunkiem, ale ktora to obraczka slubna? Kupa bizuterii nie stanowi o symbolu...
W skladance: 1. Klasyk sztampowy a'la fotka sledzia na talerzu. 2. Zamiast obraczek wyszla plama mazi i przypadkowe miny mlodych - zle 3. Dlugopis? Konkurs mistrz ortografii? Nie kumam zupelnie tej asocjacji....
Bo wnoszą trochę więcej uczuć do zdjęć
Trochę chyba popłynąłeś bo różnica jednak jest widoczna
Otwór nosowy szpetny to fakt
Nie do końca wiem o którym zdjęciu piszesz. Jeżeli o 1 to tam nie ma obrączki
Jako zawodowiec pewnie masz rację
Jak to w reportażu, przypadkowe miny ludzi
Popdpisy się składa w USC i dla wielu jest to ważny symbol
Dzięki wszystkim za opinie.
Wiedziałem że zdjęcia są jasne, szare itp itd. Ale nie wiedziałem że aż do tego stopnia że włosy panny młodej wpadają w siwy![]()
na 1 nie ma? a co jest wiec?
pytalem o te pierscionki na pierwszym zdjeciu, bo eweidentnie widze tam wyrob obraczkopodobny.
ło matko hehehehe
bez żartów - aby to były ręce panny młodej na 1. to musiałaby mieć lewą z prawą zamienione i jeszcze tyłu naprzód założone - podnieście sobie ręce to twarzy i spójrzcie w lustrze gdzie są jakie palce, poza tym ewidentnie widać zgięcie łokcia innej osoby (rozmyte w tle, ale jest), co do obróbki na 1. to jest przesadzona, wygładzona skóra wygląda jak guma, na reszcie niestety szaro szaro, a nie BW
na plus - bardzo ciekawy pomysł na 3. - troszkę może przydałoby się zmienić rozmiar skłądanki z 3:2 na np. 5:3 i zmieścić całą obrączkę młodego jako nieprzezroczystą
szkoda, że to już nie to samo forum...
Skontaktuj się z nami