Dobre, świetne... co tu dużo gadać...
Na jedynce trochę niebo nienaturalnie się prezentuje. Popatrz na łódkę z prawej strony tak jakby jakiś HDRowy odczyn![]()
a dwójeczka niemalże doskonała ! i dostajesz za nią **** tak abyś się nie rozleniwił![]()
Szukaj
Dobre, świetne... co tu dużo gadać...
Na jedynce trochę niebo nienaturalnie się prezentuje. Popatrz na łódkę z prawej strony tak jakby jakiś HDRowy odczyn![]()
a dwójeczka niemalże doskonała ! i dostajesz za nią **** tak abyś się nie rozleniwił![]()
To zdjęcie nie otarło sie nawet o DRI a co tu dopiero mówić o HDR. Zwykła obróbka do b/w. Łódka po prawej była konwertowana odrębnie - ten odczyn to efekt maskowania. Póki co nie do końca potrafię sobie z tym poradzić. Pewnie remedium jest banalnie proste...
A co do nienaturalnie wyglądającego nieba ... całkowicie się nie zgadzam![]()
tylko w miejscach styczności z łódką - reszta OKA co do nienaturalnie wyglądającego nieba ... całkowicie się nie zgadzam![]()
znowu się będę powtarzał - ale PIKNIE po prostu jest i już !
zdrówka życzę
jedynka świetna (kadrowanie podłogowe super)
dwójka znakomita - wyszedł taki trójwymiar , świetna perspektywa ----szczerze gratuluję
***** pozdrawiam![]()
I znowu za Jaśkiem....
Podoba mi się jedynka,a dwójka nie...
Pzdr
Andrzej
już nie powiem czegoś o B&W...
Pozdrawiam
Andrzej.
W starym dobrym stylu.
Miszczu.
Pozdrawiam.
Bodzio.
Nikon D90 | ND70s | N18-70 | N70-300 | T17-50 | S10-20 | N50 1.8 | SB-900
Mając w pamięci Twoje poprzednie zdjęcia z łódkami te wydają mi się średnie. Np kadr z jedynki moim niedoświadczonym wyczuciem mogłby być lepszy.. mniej dołu? Udka po lewej, ta tyłem, psuje troche całość.
Głupie uwagi dotyczące umieszczania obiektów w centrum kadru piętnuje w myślachale w tym przypadku zgodze się. Fajnie zagrał blur 2mm nad horyzontem
Moge być w wielkim błędzie.
Zazdraszczam dostepu do morza-jak Czesi
pozdrawiam
a dzis tak sobie myślałem: czemu [Nemeth] nie wystawia fotek ostatnio
1 jest ładna, ale 2 zdecydowanie ładniejsza...tylko nie wiem czy Ja osobiście nie cofnałbym sie kilka cm do tyłu, żeby bylo widać te liny przy łódce na dole takie czy coś tam
niebo jest poprostu świetne albo świetnie wyczekane
pozdr
Skontaktuj się z nami