Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: grubcio :)

Domyślnie grubcio :)

Dzięki czatowni Tomajka wreszcie go mam. Co prawda na razie wrzucam jedno ujęcie, reszta dopiero będzie obrabiana Siedząc w czatowni miałem okazję zobaczyć początek tańca godowego samczyka. Cieszyłem się, że będę miał to na zdjęciach ale przyleciał szpak i było "po ptokach"

D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie Odp: grubcio :)

No proszę jednak Ci się udało ja w niedzielę po południu też poszedłem strzelić z 600-tki i również mam swojego grubodzioba. Ale nie jest taki fajny jak Twój :P Pozdrawiam

Udał Ci się ....
    Ładniutki,światełko też.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

ten jegomość jest ustrzelony nikkorem 70-300 VR Nie biorę tomajkowej lufy, bo po co mam się denerwować Gdybym skorzystał z obiektywu Tomajka, to mój po tym fakcie wydawałby się lipną zabawką Przed czatownią ustawiłem sobie bliżej patora i czekałem. W końcu usiadł
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    ten jegomość jest ustrzelony nikkorem 70-300 VR Nie biorę tomajkowej lufy, bo po co mam się denerwować Gdybym skorzystał z obiektywu Tomajka, to mój po tym fakcie wydawałby się lipną zabawką Przed czatownią ustawiłem sobie bliżej patora i czekałem. W końcu usiadł
    Długość podobno nie jest zbyt istotna,a technika.... i to potwierdziłeś....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Heh ... no światełko górą! Ja straciłem głowę przy lufie i nie patrzyłem na taki 'detal' jak kontrastowe światło
    Dawaj więcej :P

Po czym poznać początek tańca godowego? Ty to się znasz. Grubcio jak zwykle świetny. Tomajkowe ptaszki ćwierkały, że był tam jakiś maniak fotografii ptactwa wszelakiego, więc czekam na więcej super fotek.
    Daniel
    D90, S 10-20/4-5,6, Tamron 17-50/2.8, Tamron 90/2,8, Nikkor 70-300VR, S 150-500 OS, Manfrotto 055XPROB

Cytat Zamieszczone przez dwl Zobacz posta
    Tomajkowe ptaszki ćwierkały, że był tam jakiś maniak fotografii ptactwa wszelakiego, więc czekam na więcej super fotek.
    I to nie jeden, bo andre84 też jest maniakiem fotografii ptactwa wszelakiego no i Nemeth zaczyna się bardziej interesować ptaszkami tymi ze skrzydełkami i dzióbkami (żeby nie było niedomówień :P ) no i mnie też strzelanie z 600-tki się podobało, ale ja co jakiś czas mogę sobie podjechać na 2h i postrzelać

potwierdzam, ze u Tomajka 70-300 dawał sobie swietnie rade... sam mialem kilka chwil, ze juz sciagalem 600'ke z body bo za blisko byly i nie ostrzyla.... niestety w momencie podpiecia 70-300 ptak najczesciej uciekal Ale pare kadrow zostalo na karcie (te najlepsze ustrzelone przez Kasie )

Dalej je dokarmiacie?
    "czuję jak rodzi się moc"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów