Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: ewelina

Domyślnie ewelina

Takie 2 wybrałem... I nawet wiekszy rozmiar daje bo psioczycie, ze za male... chetnie uslysze cos na ich temat. Pozdrawiam

Michal

1.

2.

Domyślnie Odp: ewelina

Dlaczego ten wątek jest tak nisko?
    Bardzo mi się to podoba, tylko jakoś kwadrat mi się tu nie widzi... wiem, że z twojej perspektywy pewnie wygląda to inaczej.

Bardzo ładna modelka i dobrze zagrała. Fajnie oświetlone. Jedyne, do czego bym się czepiał, to do tego kapelusza. O ile na jedynce jeszcze jest w miarę OK, to na dwójce taki jakiś zdepnięty. MZ zdjęcie wiele by zyskało, gdyby to była jakaś chusta czy cóś w tym rodzaju.
    Pozdrawiam
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Jedynka jest super!!

Cytat Zamieszczone przez whatsilenceknows Zobacz posta
    Dlaczego ten wątek jest tak nisko?
    Bardzo mi się to podoba, tylko jakoś kwadrat mi się tu nie widzi... wiem, że z twojej perspektywy pewnie wygląda to inaczej.
    No kwadrat w przypadku zwyklej sylwetki na jednolitym tle nie jest moze jakis super z racji tego ze duzo brzegow zostajebez niczego. Ale to kwadrat - foremna doskonalosc hehe.

Pozdrawiam

Obydwa zdjęcia bardzo mi się podobają. Oryginalny pomysł, skupienie na jednym temacie (brak zbędnych rekwizytów, ozdób, prosty makijaż oraz oświetlenie). Modelka też faktycznie dobrze zagrała.
    "Nieostrość" to CECHA obrazu a nie wada!
    http://www.dg.art.pl

Dwójka kompletnie mi nie podchodzi - mina modelki, jej ułożenie...
    Jedynka całkiem ciekawa. Trochę przeszkadza mi lewe biodro. Chyba wolałbym przycięte dużo wyżej.
    pozdrawiam

Mam dzisiaj chyba zły dzień, bo nie umiem się wczuć. Brakuje mi jakiegoś uczucia w tych zdjęciach. Ale modelkę Waść masz śliczną.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

chciałbym być tym kapeluszem a tak poważnie pierwsze, pierwsze, w drugim modelka nie jest zaangażowana w to co robi, nawet filuternie się uśmiecha
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Uprawnienia umieszczania postów