Szukaj
Dlaczego ten wątek jest tak nisko?
Bardzo mi się to podoba, tylko jakoś kwadrat mi się tu nie widzi... wiem, że z twojej perspektywy pewnie wygląda to inaczej.![]()
Bardzo ładna modelka i dobrze zagrała. Fajnie oświetlone. Jedyne, do czego bym się czepiał, to do tego kapelusza. O ile na jedynce jeszcze jest w miarę OK, to na dwójce taki jakiś zdepnięty. MZ zdjęcie wiele by zyskało, gdyby to była jakaś chusta czy cóś w tym rodzaju.
Pozdrawiam
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Jedynka jest super!!
Obydwa zdjęcia bardzo mi się podobają. Oryginalny pomysł, skupienie na jednym temacie (brak zbędnych rekwizytów, ozdób, prosty makijaż oraz oświetlenie). Modelka też faktycznie dobrze zagrała.
Dwójka kompletnie mi nie podchodzi - mina modelki, jej ułożenie...
Jedynka całkiem ciekawa. Trochę przeszkadza mi lewe biodro. Chyba wolałbym przycięte dużo wyżej.
pozdrawiam
Mam dzisiaj chyba zły dzień, bo nie umiem się wczuć. Brakuje mi jakiegoś uczucia w tych zdjęciach. Ale modelkę Waść masz śliczną.![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
chciałbym być tym kapeluszema tak poważnie pierwsze, pierwsze, w drugim modelka nie jest zaangażowana w to co robi, nawet filuternie się uśmiecha
![]()
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
Skontaktuj się z nami