Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: narodziny :(

Domyślnie narodziny :(

W skrócie zacząłem focić narodziny , no i mi się aku wyczerpały przy trzecim etapie
    , nie podoba mi się tło (plecak) no ale inaczej się nie dało niestety, w tle woda była i nieciekawie to wyglądało.......ale planuję oczywiście powtórkę

1.tak zastałem...

2. dziesięć minut lejter...

3. plus pięć minut...

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie Odp: narodziny :(

U mnie już po herbacie.Przegapiłem,a młode gdzieś wcieło....
    Złapałeś fajny moment.Dobre foty.
    Pzdr
    Andrzej

..czemu woda miałaby być nieciekawym tłem....?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

bardzo siwo wychodziła , no i ciężko było połączyć te dwie rzeczy ,,,,

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Wyobraziłem sobie rozwinięte skrzydełka ale mimo to chętnie zobaczę pełną nową serię. Podoba mnie się.

Dobre patent z plecakiem.. z Ciebie taki Makgajwer Trzeba sobie radzić w kazdej sytuacji

pozdrawiam

Bardzo przyjemna kolorystyka, a czarne tlo bardzo lubie. W tej scence dodaje dramatyzmu.
    Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty

Komentarz znajomego:

Radek, 29.05.2008 02:06:48:
    a to ma trochę zły tytuł http://www.nikon.org.pl/showthread.php?t=60431
    Radek, 02:07:18:
    raczej śmierć, bo ona utknęła w tej wylince. Daję jej 20 minut życia po ostatnim zdjęciu
    Namawiam go na lustro i rejestrację na forum, ale skubany jest uparty i wali makro kompaktem.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Kompaktem tez mozna i niektorzy potrafia naprawde rewelacyjne efekty osiagac. GO jest duze. Tylko przyjemnosc i komfort pstrykania nie ta. Namawiaj dalej.
    Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty

Fajna seria

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Cytat Zamieszczone przez PaRaGaS Zobacz posta
    Komentarz znajomego:

Namawiam go na lustro i rejestrację na forum, ale skubany jest uparty i wali makro kompaktem.
    kompaktem lepiej , co do utknięcia nie kumam o co mu biega...

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Narządy oddechowe są w odwłoku .Dusi się ,gdy nie może wyjść - tu podobnie jak u ludzi (kiedy doktorek spapra bo ma braki w wiedzy lub dzieciak nie wydostanie się na czas ) a tu natura zawala.
    Nikon D 800,Nikon D300, Nikon Z6, Sigma art 35/1,4 , Sigma 105 1,4 art, AF-S Nikkor 17-55/2,8, Nikkor 70-200 AFS VR ,Tamron 90 /2,8 ,SB800 , Helios 40-1 85 mm f 1,5 ... Quantuumy..itd.

Uprawnienia umieszczania postów