Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Hostessy

Domyślnie Odp: Hostessy

Jak mozna zalozyc zielone majtlki do tego koloru ubrania? Dramat...

Cytat Zamieszczone przez dizaster Zobacz posta

jedyna ladna, to na pierwszym zdjeciu tamta w tle
    Ale to chyba ta sama co w drugiej serii na pierwszym, czy mi się tylko wydaje ??

Żeby było na temat to w pierwszej serii na trzeciej i w drugiej serii na pierwszej dziewczyny mają czerwone oczka, a na trzecim coś zielonego się pojawiło w kadrze (chyba że to zamierzony efekt ). Pierwsze z pierwszej serii też jakby zbyt ciemne na twarzy. Po za tym fotki jak najbardziej zacne.
    Pozdrawiam, Rafał
    Dwa Nikony | Szkła - całkiem jasne | błyskotki + trochę innych gratów

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    Jak mozna zalozyc zielone majtlki do tego koloru ubrania? Dramat...
    Dokładnie to samo mi przyszło do głowy...

A tak na poważnie - nie wydaje mi się, żeby te zdjęcia były jakieś specjalnie dobre, zdaję sobie sprawę, że warunki podczas tego typu imprez (szczególnie oświetleniowe) są dość trudne i ciężko jest zrobić porządne foty. Myślę jednak, że gdyby nie "obiekty" (i nie mam na myśli samochodów) to niewielu by się przy tych zdjęciach zatrzymało.

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    ...Myślę jednak, że gdyby nie "obiekty" (i nie mam na myśli samochodów) to niewielu by się przy tych zdjęciach zatrzymało.
    I o to chodzi, żeby coś jednak zatrzymało widza

walmer
    Gość

No to nastepna porcja

Cytat Zamieszczone przez Arczibald Zobacz posta
    I o to chodzi, żeby coś jednak zatrzymało widza
    No niewątpliwie jest to jakiś sposób i autor doskonale wykorzystał taką okazję czym niewątpliwie sprawił przyjemność wielu forumowiczom (a może i niektórym forumowiczkom)

no mnie na przyklad teraz zatrzymaly czerwone oczy u tej niuni na samym dole... a to juz lekka przesada... to nie zatrzymanie w stylu czerwone swiatlo ale raczej w stylu koniec drogi - wybierz objazd. Padaczka to ostatnie zdjecie.

walmer
    Gość

Faktycznie warunki do fotografowania nie były najlepsze światło masa ludzi no i nie posiadam lampy zew. i Nikona D40 też posiadam od niedawna ale pokarze następne może coś wam wpadnie w oko i napiszecie że jest w miarę ok.

Przepraszam, ale będę szczery... Czy nie mogłeś wybrać jednego (jedynego) znośnego zdjęcia i pozy z tych zdjęć, więcej czasu poświęcić obróbce i wtedy je zapodać? Zdjęcia tak naprawdę nie przedstawiają ani aut, ani dziewczyn. Kadry kiepskie światło płaskie miny żałosne pozy sztuczne i w większości niefotogeniczne. Przepraszam, ale tak to widzę.

Oszczędny w słowach Awatar koka
    Miasto
    Jelenia Góra

ważne , że na fotkach są fajne obiekty i za to dzięki , dawaj dalej
    żyj tak, jakby jutro miał się skończyć świat...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów