Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Ma ktoś soft do Fuji S5 Pro ???

Witam,
    całkiem niedawno nabyłem (od jednego z forumowiczów) Fuji S5 Pro. Niestety, nie mogę się doczekać na oryginalny soft do niego - jak dotąd dostałem oprogramowanie od S3, które i tak nie chodzi.

Jeśli kotś ma i mógłby skopiować /pożyczyć (nawet za symboliczną opłatą), to będę wdzięczny - zwracam się głównie do posiadaczy modelu Fuji S5 Pro.

Z góry dziękuję i pozdrawiam, TB.
    2x Fuji S5 Pro; MB-D200, Tokina 12-24 /4; Tamron 17-50 /2.8; Nikkor 18-105 /3.5-5.6 VR; Sigma 70-200 /2.8 APO HSM; Sigma Macro 50 /2.8; Nikon SB-900 i SB-800, Manfrotto, i conieco drobiazgów.

Domyślnie Odp: Ma ktoś soft do Fuji S5 Pro ???

Chodzi Ci o cały soft, czy tylko aktualizację ( tą mogę Ci podesłać ).

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    Chodzi Ci o cały soft, czy tylko aktualizację ( tą mogę Ci podesłać ).
    Mam soft od Fuji S2 w pełnym komlecie.
    Niestety do Fuji S5 praktycznie nie dostałem nic z softu, więc potrzebuję to, co Fuji normalnie dodawało do tego aparatu. Rzecz jasna nawet kopie mnie ratują - byle działały.
    Pozdr. TB.
    2x Fuji S5 Pro; MB-D200, Tokina 12-24 /4; Tamron 17-50 /2.8; Nikkor 18-105 /3.5-5.6 VR; Sigma 70-200 /2.8 APO HSM; Sigma Macro 50 /2.8; Nikon SB-900 i SB-800, Manfrotto, i conieco drobiazgów.

Cytat Zamieszczone przez Tad_Bie Zobacz posta
    Mam soft od Fuji S2 w pełnym komlecie.
    Niestety do Fuji S5 praktycznie nie dostałem nic z softu, więc potrzebuję to, co Fuji normalnie dodawało do tego aparatu. Rzecz jasna nawet kopie mnie ratują - byle działały.
    Pozdr. TB.
    Fuji do S5pro "daje" ten sam program co do S3pro i wczesniej S2pro - FinePix Viewer. darmowe aktualizacje do niego są na stronie: http://www.fujifilm.com/products/digital/download/
    Jezeli zas myslisz o programie HU-SV3 to nigdy nie był on dodawana do S5pro - możesz go kupić za 499 zł:
    http://www2.fujifilm.pl/akcesoria.htm
    Ostatnio edytowane przez Smurf ; 24-05-2008 o 20:35
    Pozdrawiam:
    Andrzej

przepraszam ze się w trące co te softy poprawiają i jak sie je instaluje. I jak się sprawdza jaką wersję posiadam??
    Ostatnio edytowane przez hal ; 25-05-2008 o 16:05

Cytat Zamieszczone przez hal Zobacz posta
    przepraszam ze się w trące co te softy poprawiają i jak sie je instaluje. I jak się sprawdza jaką wersję posiadam??
    Nic nie poprawiają - pozwalają m.in na obróbkę RAW'ow Fuji, a instaluje się je tak, jak większość programów na PC.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Uprawnienia umieszczania postów