Zdjęcie mojej kochanej siostrzyczki które powstało wczoraj - celem wrzucenia na portal nasza-klasa
Szukaj
Zdjęcie mojej kochanej siostrzyczki które powstało wczoraj - celem wrzucenia na portal nasza-klasa
Ładną masz siostrę.
Co do fotki to wg. mnie coś za jasno na nosie i ustach jakby na pograniczu przepału , szkoda też przysłoniętego drudiego oka.
Ale co tam na NK mo ze być.
Nikon
ciasno troche, ale jak na profilowe do dzies tam to nawet kadr oki.
swiatlo nie dalo rady jak dla mnie i jest za mocne, szczegolnie nosek.
przekombinowales tez z oczami, jak juz tak chciales sie zabawic, to mogles dac chociaz burnem po brzegach teczowek.
ladna siostra, wdzieczna Modelka.
kombinuj z nia jeszcze cos
ps:napis makabreska![]()
no staaary, ale podpis to żeś dowalił...
podpis to tak w ramach żartu miałbyc i tak zostało, na granicy przepału tak miało być
Podpis fatalny, ale to jeszcze mało. Lewa źrenica ma ciekawie zmieniony kolor, ale drugie zostało normalne!!! Jak tak można? Jeżeli zachodzące włosy na oko uniemożliwiły edytowanie źrenicy to o wiele lepiej było by bez żadnych modyfikacji.
wrzucam wersje poprawiona i już bez podpisu![]()
Jezeli sie myle to mnie popraw ale ... obstawiam portrait professional i prawie wsio na maxa :] tz wygladzanie skory podbicie koloru oczu + wybielanie oczu. Ale odchudzac siostry to juz nie musiales chyba ,ze wlaczyles full automat :] , bo albo malo w zyciu widzialem albo twoja siostra ma dosc nietypowy kształt teczówki majacy z okregiem/owalem malo wspolnego.
Pozdrawiam.
szewczenko mylisz się to tylko i wyłacznie ps i w nim zabawa a kształt teczówki to spsulem po uwagach dizastera w oryginale było trochę inaczejzaraz jeszcze jedna podmianka
![]()
Skontaktuj się z nami