Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Wojtuś

Domyślnie Wojtuś

Witam,

To taki dzisiejszy pstryk...

Czekam na wasze opinie i wskazówki.
    Pozdrawiam, Rafał
    Dwa Nikony | Szkła - całkiem jasne | błyskotki + trochę innych gratów

Domyślnie Odp: Wojtuś

Po takiej zachęcie dodam jeszcze dwa pstryki kąpielowe

i oczywiście będę bardzo wdzięczny za wasze opinie, chociaż wolał bym co nieco na temat zdjęcia, a nie modela
    Pozdrawiam, Rafał

Ździebło prześwietlone mi się wydają.

wlasnie mi sie podoba jak jest tak jasno
    fajne

Cytat Zamieszczone przez RaStro Zobacz posta
    ...dodam jeszcze dwa pstryki kąpielowe
    Pokaż tak, żeby było widać, że kąpielowe

Pierwsze zdjęcie w wątku bardziej mi podeszło - jest ciekawie skadrowane, dwa kolejne to trochę oklepane motywy, na dodatek na pierwszym za dużo prawej strony w stosunku do reszty kadru

Cytat Zamieszczone przez Arczibald Zobacz posta
    Pokaż tak, żeby było widać, że kąpielowe

Pierwsze zdjęcie w wątku bardziej mi podeszło - jest ciekawie skadrowane, dwa kolejne to trochę oklepane motywy, na dodatek na pierwszym za dużo prawej strony w stosunku do reszty kadru
    Do pierwszego zorganizowaliśmy taką mini sesję, była możliwość kombinowania ze światłem i trochę możliwości ruchu. Te "Kąpielowe", to wiesz jak jest jak masz pomieszczenie 2x2 m... i światło lampy odbite od sufitu.

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Ździebło prześwietlone mi się wydają.
    Nie jest prześwietlone, jest takie jasne w wyniku konwersji na B&W, mi się osobiście takie jasne z wysokim kontrastem podobają stąd być może wrażenie prześwietlenia.
    Pozdrawiam, Rafał

Vodafone
    Gość

Wojtuś całkiem fajny tylko dlaczego go aż tak przepalono ?

Cytat Zamieszczone przez RaStro Zobacz posta
    ...Te "Kąpielowe", to wiesz jak jest jak masz pomieszczenie 2x2 m... i światło lampy odbite od sufitu.
    Fakt Poza tym widzę, że startujesz od 24mm, przyznam, że czasami nie wyobrażam sobie jak dałbym radę bez 17, tym bardziej w łazience - choć kropelki wody można złapać węższym kątem, może to nie najlepszy przykład, ale tutaj i tutaj sam próbowałem przy ok.40mm każda

A co do przepału / nie przepału - moim zdaniem jest fajnie, nie razi, dodaje smaczku

Pozdrawiam!

Cytat Zamieszczone przez Arczibald Zobacz posta
    Fakt Poza tym widzę, że startujesz od 24mm, przyznam, że czasami nie wyobrażam sobie jak dałbym radę bez 17, tym bardziej w łazience - choć kropelki wody można złapać węższym kątem, może to nie najlepszy przykład, ale tutaj i tutaj sam próbowałem przy ok.40mm każda

Pozdrawiam!
    Tia, ale t0 24-70 to nowy nabytek... ostatni zoom jaki miałem wcześniej, to był kitowy od F80 więc jeszcze jakoś nie czuję tych 24, strasznie się przyzwyczaiłem do mojej ukochanej 50tki. Co do kropelek, to chłopak jakoś chlapać nie chcę jeszcze... może za miesiąc dwa... a te foty to chwilę przed kąpielą więc nie do końca kąpielowe
    Pozdrawiam, Rafał

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów