Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Klamory

Domyślnie Klamory

witam...
    ..i co o tym sądzicie???
    PROSZE KLIKAĆ NA FOTY (rozmiar good)
    1.

2.

3.

Domyślnie Odp: Klamory

Jeden z nielicznych przegiętych na maksa HDrów, który ze względu na charakter i przedmiot zdjęcia jestem skłonny zaliczyć do uzasadnionych ;]

Tylko zdjęcia wklej poprawnie - zanim opublikujesz przeczytaj jeszcze raz instrukcję i skorzystaj z opcji "Podgląd
    wiadomości".

wybacz, ze mini-mini, ale czytałem i czytałem i za kazdym razem wychodzą mi "takie" małe c...
    Chyba COŚ żle robię

Cytat Zamieszczone przez elvisONE Zobacz posta
    wybacz, ze mini-mini, ale czytałem i czytałem i za kazdym razem wychodzą mi "takie" małe c...
    Chyba COŚ żle robię
    Klikasz najpierw piątą ikonkę od prawej w dolnym rzędzie w nowym poście (dokładnie tą ) w otwartym okienku wklejasz ostatni link z dołu po dodaniu zdjęcia np. z http://www.imageshack.us/ otagowany jako "Direct link to image".

Pzdr.

ciekawy efekt. Skoro to jest HDR (jak napisal anchel) to mozna wiedziec jak go stworzyles, bo nie jest typowy (jak dla mnie)?
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

bombel
    Gość

Jestem takim zdjęciom dość stanowczo przeciwny.

Jeśli jedynym walorem zdjęcia jest efekt działania filtra, to znaczy, że wystarczy se taki filtr kupić (czy załatwić) i każdy jest już artystą. A gdzie temat, kadr, przekaz, no cała ta nadbudowa?

Chyba, że to tylko dodatek do zdjęcia - ale jeśli ma to być całość - to jestem na nie. A tu, jeśli nie będzie filtra, co pozostało? Bo może te kadry nie są tragiczne, tylko Autor tak je zmasakrował, że nie idzie ich zobaczyć spod tej tony szminki...

BOMBEL kup sobie taki filtr..

NIE KAZDY "KOCHA" SUROWE ZDJECIA!!!
    NIE KAZDY LUBI MATRIX'A I GWIEZDNE WOJNY

JA NIE LUBIE KILKU RZECZY, ALE JAKOŚ TO TOLERUJE

bombel
    Gość

Cytat Zamieszczone przez elvisONE Zobacz posta
    BOMBEL kup sobie taki filtr..

NIE KAZDY "KOCHA" SUROWE ZDJECIA!!!
    NIE KAZDY LUBI MATRIX'A I GWIEZDNE WOJNY

JA NIE LUBIE KILKU RZECZY, ALE JAKOŚ TO TOLERUJE

Coś ci się chłopcze pomyliło.

1. Po pierwsze zacięła ci się klawiatura na capslocku. Odblokuj sobie, bo będzie dym.

2. Nie kocham surowych zdjęć. Jestem znanym orędownikiem obróbki. Ale do tego trzeba byłoby przynajmniej przeglądnąć to forum, ale dziś każdy świeżak najpierw wrzeszczy, a dopiero potem czyta.

3. Matrix jest mi obojętny - nie łapię tej odległej paraleli, jeśli już.

4. Tolerancja, to nie jest to, co bije z twojego postu najmocniej. Wystawiając tu zdjęcia musisz się liczyć z krytyka, a jeśli jej nie lubisz, nie wystawiaj zdjęć.

5. Teraz widzę wyraźniej, że to nie są dobre zdjęcia. To nawet nie popłuczyny po photomatiksie. Choć widzę, że autor uważa, że są wspaniale 'ahtystyczne'.

..i kto tu wrzeszczy!!!
    Krytyka mile widziana, ale OBRAŻANIE nie na miejscu (CHŁOPCZE)

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Coś ci się chłopcze pomyliło.
    Czulem, ze odezwiesz sie bombel w tym watku

2. Nie kocham surowych zdjęć. Jestem znanym orędownikiem obróbki. Ale do tego trzeba byłoby przynajmniej przeglądnąć to forum, ale dziś każdy świeżak najpierw wrzeszczy, a dopiero potem czyta.
    Oj tak... w szczegolnosci obrobki i podkrecania dramatyzmu nieba (dzieki Twojemu tutorialowi nauczylem sie sporo jak polepszyc niebosklon na zdjeciu i zachecilo mnie to do dalszej nauki)

4. Tolerancja, to nie jest to, co bije z twojego postu najmocniej. Wystawiając tu zdjęcia musisz się liczyć z krytyka, a jeśli jej nie lubisz, nie wystawiaj zdjęć.

5. Teraz widzę wyraźniej, że to nie są dobre zdjęcia. To nawet nie popłuczyny po photomatiksie. Choć widzę, że autor uważa, że są wspaniale 'ahtystyczne'.
    bombel, spokojnie, czlowiek bladzi

P.S.
    Ale i tak jestem ciekawy jak powstal ten efekt
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów