Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Klamory

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Klamory

witam...
    ..i co o tym sądzicie???
    PROSZE KLIKAĆ NA FOTY (rozmiar good)
    1.

2.

3.

Domyślnie Odp: Klamory

Jeden z nielicznych przegiętych na maksa HDrów, który ze względu na charakter i przedmiot zdjęcia jestem skłonny zaliczyć do uzasadnionych ;]

Tylko zdjęcia wklej poprawnie - zanim opublikujesz przeczytaj jeszcze raz instrukcję i skorzystaj z opcji "Podgląd
    wiadomości".

wybacz, ze mini-mini, ale czytałem i czytałem i za kazdym razem wychodzą mi "takie" małe c...
    Chyba COŚ żle robię

Cytat Zamieszczone przez elvisONE Zobacz posta
    wybacz, ze mini-mini, ale czytałem i czytałem i za kazdym razem wychodzą mi "takie" małe c...
    Chyba COŚ żle robię
    Klikasz najpierw piątą ikonkę od prawej w dolnym rzędzie w nowym poście (dokładnie tą ) w otwartym okienku wklejasz ostatni link z dołu po dodaniu zdjęcia np. z http://www.imageshack.us/ otagowany jako "Direct link to image".

Pzdr.

ciekawy efekt. Skoro to jest HDR (jak napisal anchel) to mozna wiedziec jak go stworzyles, bo nie jest typowy (jak dla mnie)?
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

bombel
    Gość

Jestem takim zdjęciom dość stanowczo przeciwny.

Jeśli jedynym walorem zdjęcia jest efekt działania filtra, to znaczy, że wystarczy se taki filtr kupić (czy załatwić) i każdy jest już artystą. A gdzie temat, kadr, przekaz, no cała ta nadbudowa?

Chyba, że to tylko dodatek do zdjęcia - ale jeśli ma to być całość - to jestem na nie. A tu, jeśli nie będzie filtra, co pozostało? Bo może te kadry nie są tragiczne, tylko Autor tak je zmasakrował, że nie idzie ich zobaczyć spod tej tony szminki...

Cytat Zamieszczone przez elvisONE Zobacz posta
    witam...
    ..i co o tym sądzicie???
    Sądzę, że poległa kompozycja.
    Trudno to również nazwać abstrakcją.
    Nawet najlepsza obróbka nie pomoże w przypadku przypadkowych pstryków. Bo tak to wygląda.

O tym przedziwnym efekcie się nie wypowiem.
    Czy to photomatix czy nie - wyszło koszmarnie.

Uprawnienia umieszczania postów