Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Na blacie ;)

Domyślnie Odp: Na blacie ;)

Może warto być przygotowanym na ewentualność przybycia takiego gościa do domu? Proponuję zawczasu przygotować świeżą trawkę na blacie kuchennym - przenosiny nie byłyby konieczne i by nie uciekł z przerażnia
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Może warto być przygotowanym na ewentualność przybycia takiego gościa do domu? Proponuję zawczasu przygotować świeżą trawkę na blacie kuchennym - przenosiny nie byłyby konieczne i by nie uciekł z przerażnia
    może to moja facjata go przestraszyła

pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    może to moja facjata go przestraszyła
    Miałem ostatnio okazję poznać Ciebie osobiście i powiem szczerze - nie sądzę, aby to przez Twoją facjatę
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

hehe na śniadanie przylazł

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Uwierz, jest ich pełno wszędzie, jeno są nieduże i skaczą ale ogólnie są mz bardzo ciekwskie i przy odrobinie szczęścia łatwo je sfocić.
    pozdrawiam
    Skoro tak twierdzisz to już zaczynam ich szukać
    A śniadaniem go poczęstowałeś

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    A śniadaniem go poczęstowałeś
    a myslałem, skakunki tylko mięsko.. jednak nie pogardził chlebem-przynajmniej widziałem, oczywiście przez szkło, jak sobie obracał okruszek

pozdrawiam

ja ostatnio wyczailem jak szuka sie skakunow, trzeba poprostu siedziec w jednym miejscu dlugo, 1h-1,5h, i one sie zjawiaja ja ostatnio widzialem pare gatunkow, na łakach wystepuja u mnie arlekinowe, a w lesie tez inne.

Cytat Zamieszczone przez yhtis Zobacz posta
    ja ostatnio wyczailem jak szuka sie skakunow, trzeba poprostu siedziec w jednym miejscu dlugo, 1h-1,5h, i one sie zjawiaja ja ostatnio widzialem pare gatunkow, na łakach wystepuja u mnie arlekinowe, a w lesie tez inne.
    1h 1,5h to troche przesadziłeś.. może do 0,5h ale musi być ciepło-jak jest zimno za cholere nie moge dojrzeć.

pozdrawiam

Żona pewno ma poczucie humoru - tyle się słyszy o przemocy w rodzinie . Kobiety są coraz silniejsze. Słyszałem o StrongWoman, która ma sie pokazać w "Szoł na lodzie" ... oj z taka damą to lepiej żyć w zgodzie

pozdrawiam
    Nikuś czyżbyś sugerował że Andrzej w domu jest bity , lub zastraszany

fotki fajne

pozdro

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów