Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Ona oraz ona

autograf
    Gość

Domyślnie Ona oraz ona

Hostessy z dzisiejszych targów.
    Przyjmijcie, że to jest portret

D80/50mm/

1

2

Dokładam jeszcze takie:

3

4

5

Domyślnie Odp: Ona oraz ona

Nie chce sie klocic z exifem ale widze 400 iso. Poza tym mam to szklo i kurde na 2,8 jest ostre. A twoje zdjecie... o ile zrozumiem ze czerwone byc ma albo chciales, to zdjecie jest po prostu nieostre. Przy 1/125 s powinno byc zyleta...a tu... najostrzejszy jest kran

D80 to apartat fotograficzny czy telefon?
    A tak poważnie to nie ma moim zdaniem nic na tyle ciekawego w tym zdjęciu by rekompensowało tą słabą jakość.
    Ostrości brak,kolory też dziwne.... ,chętnie poczytam co twoim zdaniem jest takiego w tej focie ,że warto ją pokazać.

Nie jest dobrze, ani merytorycznie, ani technicznie.

autograf
    Gość

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    Nie chce sie klocic z exifem ale widze 400 iso. Poza tym mam to szklo i kurde na 2,8 jest ostre. A twoje zdjecie... o ile zrozumiem ze czerwone byc ma albo chciales, to zdjecie jest po prostu nieostre. Przy 1/125 s powinno byc zyleta...a tu... najostrzejszy jest kran
    Największym problemem była para która zasłaniała modelki. Może to dlatego tak wyszło.

Cytat Zamieszczone przez YOZ Zobacz posta
    D80 to apartat fotograficzny czy telefon?
    A tak poważnie to nie ma moim zdaniem nic na tyle ciekawego w tym zdjęciu by rekompensowało tą słabą jakość.
    Ostrości brak,kolory też dziwne.... ,chętnie poczytam co twoim zdaniem jest takiego w tej focie ,że warto ją pokazać.
    Takie ot targowe. Kolory były z lampeczek stoiskowych. Zapewniam Cię, iż kolory w "realu" wyglądały tak samo jak na prezentowanym zdjeciu.

Dlaczego pokazałam? Nigdy nie robiłem takich zdjęć, chciałem przede wszystkim pokazać Wam dziewczyny.
    Wciąż się uczę i dziękuję za komentarze!

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Największym problemem była para która zasłaniała modelki. Może to dlatego tak wyszło.
    Myślę, że nie ta para, a czynnik ludzki związany z fotografowaniem i obsługą aparatu w tym momencie zawiódł. A raczej mylnie trafiona ostrość, czego usprawiedliwić się nie da.

autograf
    Gość

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Nie jest dobrze, ani merytorycznie, ani technicznie.
    No to dokładam dwójeczkę i proszę o opinie.

Bardzo takie 'przypadkowe' te zdjęcia. Lewa część odwraca uwagę mocno. No i do końca nie wiem czy to jest portret.

Nie obraz sie ale wstawianie kobiet ktore z zalozenia mialy byc seksi, a czy sa to juz bym polemizowal nie sprawia ze zdjecie slabe stanie sie wybitnym... Oba zdjecia sa duzo ponizej sredniej. przykro mi

autograf
    Gość

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    Nie obraz sie ale wstawianie kobiet ktore z zalozenia mialy byc seksi, a czy sa to juz bym polemizowal nie sprawia ze zdjecie slabe stanie sie wybitnym... Oba zdjecia sa duzo ponizej sredniej. przykro mi
    Nie obrażam się MikeP.
    Zdaję sobie z faktu, iż zdjęcia są przypadkowe. Na targach byłem w pracy, a przy okazji ot takie pstryki.

Do moderatora: proszę o przeniesienie do reportażu. Chyba ten dział będzie bardziej trafny. Dziękuję!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów