Szukaj
Nie chce sie klocic z exifem ale widze 400 iso. Poza tym mam to szklo i kurde na 2,8 jest ostre. A twoje zdjecie... o ile zrozumiem ze czerwone byc ma albo chciales, to zdjecie jest po prostu nieostre. Przy 1/125 s powinno byc zyleta...a tu... najostrzejszy jest kran
D80 to apartat fotograficzny czy telefon?
A tak poważnie to nie ma moim zdaniem nic na tyle ciekawego w tym zdjęciu by rekompensowało tą słabą jakość.
Ostrości brak,kolory też dziwne.... ,chętnie poczytam co twoim zdaniem jest takiego w tej focie ,że warto ją pokazać.
Nie jest dobrze, ani merytorycznie, ani technicznie.![]()
Największym problemem była para która zasłaniała modelki. Może to dlatego tak wyszło.
Takie ot targowe. Kolory były z lampeczek stoiskowych. Zapewniam Cię, iż kolory w "realu" wyglądały tak samo jak na prezentowanym zdjeciu.
Dlaczego pokazałam? Nigdy nie robiłem takich zdjęć, chciałem przede wszystkim pokazać Wam dziewczyny.
Wciąż się uczę i dziękuję za komentarze!
Bardzo takie 'przypadkowe' te zdjęcia. Lewa część odwraca uwagę mocno. No i do końca nie wiem czy to jest portret.
Nie obraz sie ale wstawianie kobiet ktore z zalozenia mialy byc seksi, a czy sa to juz bym polemizowal nie sprawia ze zdjecie slabe stanie sie wybitnym... Oba zdjecia sa duzo ponizej sredniej. przykro mi
Skontaktuj się z nami