Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Ola / Ada

Domyślnie Ola / Ada

Wrzucam tu, bo to raczej pamiątkowe zdjęcia, dla zapamiętania osób z liceum Aczkolwiek chętnie usłyszę [przeczytam] opinię, uczyć się chcę!

1. Ola

2. Ada

Domyślnie Odp: Ola / Ada

Ada - za ciemna buzia i "wychodzi" z kadru, Ola - w sumie OK, co najwyżej pokazałbym więcej za drzwiami, albo zamknął je i nic nie pokazywał - ucięty fragment auta ni pieruna mi tam nie pasuje

Pozdrawiam!

Nr 1 - fajnie, byłoby jeszce lepiej, gdyby drzwi były zamkniete, bo całość wygląda dziwnie.
    Nr 2 - to zdjęcie w zasadzie by sie obroniło, gdyby nie zbyt ciasny kadr. Stanowczo za mało powietrza z przodu, do tego dziwna mina, nijak sie mająca do sytuacji.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Cytat Zamieszczone przez Arczibald Zobacz posta
    Ada - za ciemna buzia i "wychodzi" z kadru, Ola - w sumie OK, co najwyżej pokazałbym więcej za drzwiami, albo zamknął je i nic nie pokazywał - ucięty fragment auta ni pieruna mi tam nie pasuje

Pozdrawiam!
    Dzięki wielkie btw. chcecie, żeby mi się dziewczyna udusiła?

Cytat Zamieszczone przez piotr w Zobacz posta
    Nr 2 - to zdjęcie w zasadzie by sie obroniło, gdyby nie zbyt ciasny kadr. Stanowczo za mało powietrza z przodu, do tego dziwna mina, nijak sie mająca do sytuacji.
    Nie było żadnej sytuacji, tylko ona stała, a ja szybko zrobiłem zdjęcie.
    Ale zgadzam się w 100%, jest ciasno. [trochę mi kobitka skanując ucięła przestrzeni, ale na negatywie jakby nie było- też ciasno.] Tak sam z siebie robię tego typu głupie błędy, gdy nie fotografuję to wiem, co jest źle, a mając aparat- myślę mniej. Ech.

Cytat Zamieszczone przez Janis Zobacz posta
    ...Tak sam z siebie robię tego typu głupie błędy, gdy nie fotografuję to wiem, co jest źle, a mając aparat- myślę mniej. Ech.
    Spoko, też tak mam

Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów