Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Paprochy na LCD

Domyślnie Odp: Paprochy na LCD

Dokladnie, daj znac. Tylko, zeby nie wrocil bardziej zakurzony. Sterylnych warunkow to oni tam raczej nie maja.
    Ja swoj bede wysylal na jesieni do serwisu, ale to z innego powodu:-/ a teraz szkoda mi pogody.

Jeszcze jedno. Poradźcie. Pan na Psich Budach chce 200zł za to doszczelnienie i wyczyszczenie, podszedł poważnie do sprawy, sprawiał wrażenie profesjonalisty. To może jednak nie pchać się do Warszawki, szczególnie po przeczytaniu opinii o serwisie naszego ukochanego sprzętu? Sam nie wiem co robić i nie chodzi tu oczywiście o forsę tylko o decyzję. Na Warszawkę czekam miesiąc, a jak tylko to wyczyszczą i nic nie doszczelnią. Popadam chyba w paranoję. Pomocy !

Cytat Zamieszczone przez Martwiak Zobacz posta
    Jeszcze jedno. Poradźcie. Pan na Psich Budach chce 200zł za to doszczelnienie i wyczyszczenie, podszedł poważnie do sprawy, sprawiał wrażenie profesjonalisty. To może jednak nie pchać się do Warszawki, szczególnie po przeczytaniu opinii o serwisie naszego ukochanego sprzętu? Sam nie wiem co robić i nie chodzi tu oczywiście o forsę tylko o decyzję. Na Warszawkę czekam miesiąc, a jak tylko to wyczyszczą i nic nie doszczelnią. Popadam chyba w paranoję. Pomocy !
    Jeśli masz jeszcze gwarancję to lepiej do Warszawy.
    Oczywiście Nikon

d300 jest od listopada na rynku... musi być na gwarancji. Moim zdaniem też Warszawa, ale umówił bym się na konkretny dzień i pojechał osobiście.

Pan Andrzej JEST profesjonalistą i ja mu w pełni ufam, noszę tam aparaty chyba od 1986 roku. Facet szkolił się np. w zakładach Carl Zeiss i nie tylko (widziałem papiery). Sam jednak musisz rozważyć, gdzie zlecić naprawę. Pytałeś go, czy stracisz gwarancję? Przypuszczam, że potrafi zrobić tę naprawę tak, iż chłopcy z Nikona nic nie zauważą w razie czego.
    Krzysztof Paszkiewicz

Ślij do Warszawy , uszczelnienie nieserwisowe bedzie widać.
    Najpierw zadzwon, pogadaj, powiedz ze pilne itd.
    Myślę ze serwisowi jak sie dobrze zakrecisz zajmie to gora 3-4dni
    Pozdrawiam GRUPA FOTOKUJAWY

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów