Szukaj
Po prostu, proste i fajnefajnie kontrastują tytułowe drzwi i okno z tą czerwoną ścianą.
fajne zdjęcie, ale moim zdaniem fajniejsze byłoby bez kawałka bruku/kostki na dole kadru, a przede wszystkim zrobione o innej porze dnia (wcześnie rano, późnym popołudniem?). światło nie byłoby tak ostre i płaskie, i może nie byłoby tego cienia (latarni?) pod oknem. ale kadr podoba się![]()
podoba mi sie
to jest dobre zdjęcie architektury. cień faktycznie nieco "nie trafiony", wystarczyńo 20 minut poczekać
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
a, ok, arCHitektóry, zaraz poprawie
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Nie wtrącam się często, choć muszę przyznać, że błędy ortograficzne (w odróżnieniu od literówek) mnie strasznie drażnią... Ale jest kategoria błędów, od których pękają gałki oczne (np. chistoria i arhitektura).
masz racje, poprawie
Bardzo sympatyczne. Nie za bardzo jest sie czego czepić.
D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw
dobry kadr i motyw, fajne kolorki - jedyno co mnie przeszkadza to cień przez pół kadru
pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami