Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Cool Nowy firmware D40 - 1.11

Czy ktoś już wgrywał ? LINK

Jeszcze nie bawiłem się w uaktualnianie softu w aparatach, czy ma sens wgrywanie tej poprawki ?

Domyślnie Odp: Nowy firmware D40 - 1.11

Cytat Zamieszczone przez zielnet Zobacz posta
    Czy ktoś już wgrywał ? LINK

Jeszcze nie bawiłem się w uaktualnianie softu w aparatach, czy ma sens wgrywanie tej poprawki ?
    Nie wiem, przecież to nic nie zmienia praktycznie. W d40 chyba wszystko działa poprawnie, ja nic nie zauważyłem.

Dostrzec jakowychś zmian to nie dostrzeżesz. Ale skoro nie szkodzi to czemu nie. Osobiście wgrałem i nie narzekam (bo i nie ma na co).
    Ostatnio edytowane przez TristisAnima ; 06-05-2008 o 17:27

Cytat Zamieszczone przez TristisAnima Zobacz posta
    Dostrzec jakowychś zmian to nie dostrzeżesz. Ale skoro nie szkodzi to czemu nie. Osobiście wgrałem i nie narzekam (bo i nie ma na co).
    powaliło mnie to, Kocham i pozdrawiam użytkowników d40 we wszelkiej maści odmianach...

pozdr
    mimikm
    moja kapela
    d50 f60 28-80(ciemny) / 50-150 2.8 / 50 1.8 / sb800

mimikm nie wiem czy stałem się obiektem żartów i kpin, czy też faktycznie udało mi się sklecić coś mądrego i śmiesznego zarazem. Chodziło mi o to że firmware 1.11 poprawia jedynie rejestrowanie czasów fotografii w wypadku zdjęć seryjnych. Tak więc nie jest to jakaś tam niebotyczna dziura w oprogramowaniu przez którą możliwe jest przejęcie kontroli nad komputerem. Ot zwykłe usprawnienie bez którego spokojnie można się obejść i z którego braku większość nie zdaje sobie sprawy.

no i tez dlatego wprawiła mnie Twoja wypowiedź w dobry nastrój

pozdr
    mimikm
    moja kapela
    d50 f60 28-80(ciemny) / 50-150 2.8 / 50 1.8 / sb800

Uprawnienia umieszczania postów