Pierwsze podejście do warzyw
Rady mile widziane
Nie wiem dlaczego, zapisywałam dobrze ale kolory mi gdzieś uciekły
1.
2.
3.
4.
![]()
Szukaj
Pierwsze podejście do warzyw
Rady mile widziane
Nie wiem dlaczego, zapisywałam dobrze ale kolory mi gdzieś uciekły
1.
2.
3.
4.
![]()
hmmmmmmmm
szczerze powiedziawszy nie porywa.... nie cieknie slinka...
1 za zielona
2 za zielona a bułeczka choć ziarnista to nie wygląda superancko bo jakby ją juz ktoś ugryzł
3 nie wiem co ale jakos tak....
4 za zielono
nie oczekuj tu konstruktywności
Zbyt wielu "ekspertów" przez duże eks
--------
dla mnie 2 i 3
Kupno Nikona nie czyni cię fotografem - stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.Kontrowersyjny indywidualista
wiesz, czasem to co najprostsze bywa najlepsze
I mi osobiście ta prostota w jakiejś cześci sie podoba.
buła "nadgryziona", sałata i pomidor sprawia ze fotka sama chce krzyknac "mam sposob na gloda"
Nie wymagajmy by ludzie z sałaty robili origami albo bukiety warzywne :P
Kupno Nikona nie czyni cię fotografem - stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.Kontrowersyjny indywidualista
ostatnio widziałem zdjęcia kawy w kubku, autorstwa sailora, kompozycja prosta jak konstrukcja cepa, niby nic, kubek, troche kawy, białe tło, ale az czuc było zapach kawy, tuta nie chodzi o mnogosc elementów, tutaj wazny jest dobór, zestawienie kolorów, odpowiednie swiatło, dobranie GO, to sa szczególy, ale swiadcza o całosci, wystarczy ze jeden z tych elementów leci i ciągnie za soba wszystko, tutaj nie czuje sie zapachu warzyw, ani zapachu swiezego pieczywa, mi zdjęcia nie pasuja, ale to czysto subiektywna opinia
ok.
Wygrałeś![]()
![]()
Za jacoslavgth.
Trochę tu za dużo mocnego światła.
ニコンのカメラ
cóż bardzo się mylisz i wydaje ci się, tak jak pisałam takie zdjęcia warzyw robiłam pierwszy raz i nie były przypadkowe może to raczej brak doświadczenia w tego typu fotografii.
Z drugiej strony nie wiem czego oczekujesz że z sałaty zrobię dzieło sztuki ?
hmmm jak widać są różne gusta jak dla mnie na tych zdjęciach nie ma pomysłu i nic przyciągającego w nich nie widzę - bez urazy.
Masz racje kompozycja na nich jest bardzo...prosta..
Piszesz o mnogościach elementów, ciekawe co byś napisał na zdjęcie przedstawiające samą sałatę
Poza tym nie porównuj zdjęcia kawy do zdjęć warzyw, mz
zapach warzyw to w warzywniku można poczuć
z chęcią zobaczyłabym warzywa Twojego autorstwa![]()
Skontaktuj się z nami