Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Szafirkowo...

Domyślnie Odp: Szafirkowo...

Dziękuję Hihihi... siedzę z uśmiechem jak na budyniu Nawet nie wiecie jak się cieszę, że się podoba.
    Po raz pierwszy w tym roku mogłam sobie swobodnie poganiać z aparatem. Jako, że Nemeth pożyczył mi swojego raynoxa to go używałam zapamiętale
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

O o! Aga widze ze poszalalas
    Wszytkie fotki moim zdaniem bardzo udane, cudne kolorki!
    Aga gratulacje!
    Pozdrawiam Wioletta

tak zaszalała

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

No ba! Jasne że zaszalałam. Jako, że akurat byłam na wiosce u mamy to jeszcze mi się oberwało, że siedzę w ogródku zamiast na obiad iść
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Piotr_ek
    Gość

Grze chyba udam się do Ciebie na jakieś korki z dziedziny macrofotografii... może czasami i ja popatrzę przez obiektyw co tam w trawie piszczy Prawdę mówiąc to dziś mnie zaskoczyłaś... zdjęcia Szymka, delikatny krajobraz a tu nagle takie 3 niesamowite serie macro...

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Grze chyba udam się do Ciebie na jakieś korki z dziedziny macrofotografii... może czasami i ja popatrzę przez obiektyw co tam w trawie piszczy Prawdę mówiąc to dziś mnie zaskoczyłaś... zdjęcia Szymka, delikatny krajobraz a tu nagle takie 3 niesamowite serie macro...
    Dziewczyna ma talent po prostu.
    I tyle.

Faktycznie ciezko pokazac ten kwiatek z takim powiekszeniem. Dwójeczka mi sie bardzo podoba i takiej fotki zazdroszcze, a sam wczoraj sie przymierzalem do tej roslinki i jakos nijak mi nie pasowaly kadry.
    Pozostale fotki troche mniej mi podchodza, ale to kwestia gustu.
    Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów