Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: DeeJay Koper

Domyślnie DeeJay Koper

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Przedstawiam pierwsze obrobione zdjęcie z sobotniej sesji. Na zdjęciu mój znajomy DJ Koper.

Piszcie co o tym sądzicie. Zdjęć jest oczywiście więcej. To akurat przypadło mi na pierwszy rzut oka najbardziej do gustu dlatego poszło na pierwszy ogień.

Dodaje 2 zdjęcie:

Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-03-2025 o 21:17 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie Odp: DeeJay Koper

A może jednak więcej tych fotek ?
    Pierwsza zachęca do zobaczenia pozostałych

góry za dużo...
    dave hill też nie jest moim idolem ale może gdyby obróbka była nieco delikatniejsza- byłoby całkiem fajnie.
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Co do Dave'a Hilla - to przy jego pracach to zdjęcie jest praktycznie gołym nefem

A tak na serio to rzeczywiście nim się inspirowałem. Czy zbyt agresywnie? Hmmm nie wiem, trudno mi ocenić - m.in. dlatego opublikowałem to zdjęcie żebyście mi doradzili

Fajne światło + uwagi ozzy'iego.

PS gość ma żałosną bluzę....
    PS 2 Na początku mieszane uczucia, ale pod dłuższym gapieniu się... całkiem, całkiem

Dziękuje za przeniesienie.

Zabrałem się wczoraj za zdecydowanie najtrudniejsze wyzwanie jeśli chodzi o postprodukcje wśród zdjęć z tej sesji. Jedną sprawe pominąłem, bo stwierdziłem, że lepiej będzie jak zostawie tak jak jest z tego względu, że nie podołałbym. Zresztą za chwile pewnie sami to wytkniecie

2.
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-03-2025 o 21:17 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

nie podoba mi sie obrobka,zbyt 'bajerancka'...
    2ka kadrowo nawet fajna a ten blysk nie wkurza osobiscie.

Hmmm, na jedynce chyba trochę przesadziłeś z tą obróbką...
    Dwójka fajniejsza, ale przeszkadzają mi te elementy w tle (dzwi od piwnicy i coś tam po lewej nad lampą - czy to jakaś kurtka strzażaka? Taka żarówiasta)
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

jedyneczka nieco za diaboliczna jak na mój gust - no chyba że tak miało właśnie być
    ale generalnie fajne
    pzdrw

swiatlo
    Gość

Pytanie techniczne kogoś kto nie mieszka w Polsce od 20 lat - czy są w Polsce jacyś mężczyźni którzy nie są wygoleni? Czy wszyscy faceci w Polsce mają wygląd kiboli? Czy jest chociaż jeden facet, pytam - jeden facet - który ma bardziej wysublimowany wygląd?
    Ludzie, czy Wy nie wyjeżdżacie czasami na Zachód i nie widzicie że można wyglądać bardziej wyszukanie? Czy nie możecie trochę się wziąść za męską modę w tym kraju?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów