Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: DeeJay Koper

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie DeeJay Koper

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Przedstawiam pierwsze obrobione zdjęcie z sobotniej sesji. Na zdjęciu mój znajomy DJ Koper.

Piszcie co o tym sądzicie. Zdjęć jest oczywiście więcej. To akurat przypadło mi na pierwszy rzut oka najbardziej do gustu dlatego poszło na pierwszy ogień.

Dodaje 2 zdjęcie:

Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-03-2025 o 21:17 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie Odp: DeeJay Koper

A może jednak więcej tych fotek ?
    Pierwsza zachęca do zobaczenia pozostałych

góry za dużo...
    dave hill też nie jest moim idolem ale może gdyby obróbka była nieco delikatniejsza- byłoby całkiem fajnie.
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Co do Dave'a Hilla - to przy jego pracach to zdjęcie jest praktycznie gołym nefem

A tak na serio to rzeczywiście nim się inspirowałem. Czy zbyt agresywnie? Hmmm nie wiem, trudno mi ocenić - m.in. dlatego opublikowałem to zdjęcie żebyście mi doradzili

Fajne światło + uwagi ozzy'iego.

PS gość ma żałosną bluzę....
    PS 2 Na początku mieszane uczucia, ale pod dłuższym gapieniu się... całkiem, całkiem

Dziękuje za przeniesienie.

Zabrałem się wczoraj za zdecydowanie najtrudniejsze wyzwanie jeśli chodzi o postprodukcje wśród zdjęć z tej sesji. Jedną sprawe pominąłem, bo stwierdziłem, że lepiej będzie jak zostawie tak jak jest z tego względu, że nie podołałbym. Zresztą za chwile pewnie sami to wytkniecie

2.
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-03-2025 o 21:17 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

swiatlo
    Gość

Pytanie techniczne kogoś kto nie mieszka w Polsce od 20 lat - czy są w Polsce jacyś mężczyźni którzy nie są wygoleni? Czy wszyscy faceci w Polsce mają wygląd kiboli? Czy jest chociaż jeden facet, pytam - jeden facet - który ma bardziej wysublimowany wygląd?
    Ludzie, czy Wy nie wyjeżdżacie czasami na Zachód i nie widzicie że można wyglądać bardziej wyszukanie? Czy nie możecie trochę się wziąść za męską modę w tym kraju?

Rozmowny Awatar ptero
    Miasto
    Korków (dawniej Kraków)

są nawet długowłosi...ja tez miałem długie hery ale z chlastałem , teraz mam ok 3 cm. A co do zdjęcia 1 bardzo fajna ale za dużo goory, a 2 piękna
    Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!

Gwoli ścisłości to facet nie jest opiepszony tak poprostu na krótko tylko ma irokeza, niestety nie są to zdjęcia fryzjerskie więc skupiłem się na innych aspektach...

Swiatlo obiecuje, że specjalnie dla Ciebie wrzuce w najbliższym czasie zdjęcia z sesji, którą robiliśmy około miesiąc temu naprawde zadbanemu facetowi .

totalna masakra Nie do przyjecia ta obrobka...
    piotr biegaj, iczek
    Fotografia ptaków: https://piotrbiegaj.com
    Blog Fotopropaganda: https://iczek.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów