Nie żaden robal, tylko moja (przyszła) żona , Kasia. Dzisiaj na działce zdziałałem taki śmieszny portret. Jakby był dział 'śmieszne portrety' to tam bym go zamieścił
Szukaj
Nie żaden robal, tylko moja (przyszła) żona , Kasia. Dzisiaj na działce zdziałałem taki śmieszny portret. Jakby był dział 'śmieszne portrety' to tam bym go zamieścił
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
najt co ty ku.... zrobiłeś?Nie czaje .Tak bardzo śmieszny i dziwny
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Faktycznie śmieszyMi się fotka podoba
W przeciwieństwie do emocjonalnej towarzyskiej wypowiedzi kolegi powyżej.
Sorki baku127 bez urazy, nic do Ciebie nie mam, ale chyba jakaś "netykieta" nas obowiązuje, więc nie "czaję" takich k.... i innych "wykropków". Dla dobrego obrazu forum świetnych ludzi, do których zapewne też należysz, takie wypowiedzi nic nie wnoszą.
NIKON
zapewne Baku127 chciał powiedzieć, że tytuł jest adekwatny do pracy...
w pełni popieram..
Kupno Nikona nie czyni cię fotografem - stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.Kontrowersyjny indywidualista
ja nie wiem o co k... chodzimoja kobieta jest Robaczek i tak pozostanie, nie przeniose tego do makro albo do przyrody! :P Co najważniejsze, to się żonie podobało zdjęcie
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
jak dla mnie bombowo - wreszcie coś innego od tych cud miód poukładanych w kadrze ze szczeliną 1,5mm pomiędzy wargami, zassanymi dziurkami od nosa...
jedyne co ja bym spróbował zmienić jeśli mogę sobie na to pozwolić to lekko obrócić lekko kadr w lewo i spróbować złapać tą uciętą prawą część obręczy barkowej Twojego "Robaczka"
taki portrecik "z przymrużeniem oka"![]()
w stylu pocztówek z małymi pieskami z dużymi głowamii podobnie jak tam- dużo pozytywnej energii
![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
mi tam się podoba - po prostu - ot taki portrecik z "jajem". Liczy się pomysł.
Ja też jestem za. Bardzo sympatyczne zdjęcie. Spojrzenie z innej perspektywy też robi swoje.
Skontaktuj się z nami