Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 76

Domyślnie

Jeszcze raz dziękuję.
    Jak coś nie bedzie grać proszę o PW

Domyślnie

Switne reportaże. Łapiesz te odpowiednie momenty i nie wiem jak dużo materiału masz do selekcji , ale wybierasz te właściwe zdjęcia. Obok odpowiedniej techniki i serca do tego rodzaju fotografii - przy reportażu właśnie chyba odpowiedni dobór zdjęć do zestawu powoduje , że te a nie inne serie oglada się doskonale i chce do nich wracać. Gratuluje.
    Pamietam jak na wystawie pokonkursowej konkursku "Dziecko" 2006 w Poznaniu(w którym też brałem udział) zatrzymałem się urzeczony przy Twojej fotografii widzianego z góry boiska i przez chwilę rozmawiałem z jednym z jurorów dopytując dlaczego to zdjęcie nie znalazło sie wśród laureatów. Przyznał mi rację i powiedział , że też to zdjęcie było jego faworytem , ale nie potrafił przekonać do niego pozostałych jurorów. Cóż Twoje sukcesy i generalnie prace pokazują jak bardzo się mylili
    Pozdrawiam
    Waldek
    ---------------------
    www.foto-front.com

aparat i psy

Domyślnie

A to bardzo ciekawa historia z konkursem. Dzięki za odwiedziny i informację

Domyślnie Odp: www.aleksanderprugar.com

wiadomość od organizatorów

Jak w kazdy ostatni czwartek miesiaca (24-04-08 ) , Niezalezna Grupa Fotografow
    "FotoCela" zaprasza do Pubu Oslo (Czestochowa, Korczaka 14)
    na multimedialna prezentacje fotografii,
    polaczona ze spotkaniem autorskim.
    Prace swe zaprezentuje Aleksander Prugar.

Ze swojej strony mogę powiedzieć, że na spotkaniu przedewszyskim liczę na dyskusję o fotografii wogóle

Jezu, wyjasniejcie mi, czy ten podcast to ma sam grac z jakims dzwiekiem, dlaczego mi to stoi na 1 fotce i nic...? Moge sobie zobaczyc miniaturki, ale samo nie dziala... brak pluginu jakiegos???? Mam firefox... any help?
    piotr biegaj, iczek
    Fotografia ptaków: https://piotrbiegaj.com
    Blog Fotopropaganda: https://iczek.pl

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Jezu, wyjasniejcie mi, czy ten podcast to ma sam grac z jakims dzwiekiem, dlaczego mi to stoi na 1 fotce i nic...? Moge sobie zobaczyc miniaturki, ale samo nie dziala... brak pluginu jakiegos???? Mam firefox... any help?
    Adobe Flash Playera najprawdopodobniej potrzebujesz.

Gratuluję. kawał porządnej reporterskiej roboty. każdy dokument ma coś w sobie, ma coś do opopwiedzenia. Obejrzeliśmy z Żoną z przyjemnością
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Jakoś przeoczyłem ten wątek i o mały włos spadłby na drugą stronę... A ja żyłbym w nieświadomości, że mamy taki talent reporterki na forum. Nie będę oryginalny: bardzo mi się Twoja galeria podoba. Od dzisiaj jest w ulubionych.
    Gratulacje!

pozdrawiam,
    Marcin

Bardzo dobre reportaże! Wspaniale uchwycone kadry i obróbka! Gratulacje!!!
    D200 + N17-55 2.8 + N50 1.8 + SB800 + różne inne pierdołki...

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

widać że mamy do czynienia z profesjonalistą i pasjonatem jednocześnie. Historie opowiedziane pięknie, prawdziwie i mocno! Gratuluje warsztatu, pomysłów i cholernej dawki talentu!!!
    SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów